Sultanımız Ödül Yolunda

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu sene ödülü eLçin sanguya vereceklermiş ay bu sene de yırttım biraz geç açıklanınca tubişe özge gürel falan verecekler de bahane arıyorlar sanmıştım :A @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @Harunnn60 @Forumdash @Thequeer
DS3-LuEXcAIm6-y.jpg
Kanal D'ye gelen uçup gidiyor. :A

bu sene ödülü eLçin sanguya vereceklermiş ay bu sene de yırttım biraz geç açıklanınca tubişe özge gürel falan verecekler de bahane arıyorlar sanmıştım :A @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @Harunnn60 @Forumdash @Thequeer
DS3-LuEXcAIm6-y.jpg

Kanal D'ye gelen uçup gidiyor. :A

elçinin yeni dizisini bekliyorum umarım senin kornişlle çevirdiği diziye benzemezde bende rahatlıkla izlerim :)
Genç olupta ecünnü listemde olmayan nadir kadınlardan yani hak etmiş ödülü bence
:A :A :A

Kanal D'de diye demi? :A
@Çiğdem- im hogatham nartanem nurtanem ilk defa bir kızı beğenmiş sen olayın şaşkınlığını yaşayacağına araya kanal D reklamı sıkıştırıyorsun :) @OzaN giderken keşke tüm kötüleride götürseydi yanında, şimdi birde seninle ve @Harunnn60 gagasıyla uğraşacağız, dert bir değil iki değil hangi birinizle uğraşayım :)

@Çiğdem- im hogatham nartanem nurtanem ilk defa bir kızı beğenmiş sen olayın şaşkınlığını yaşayacağına araya kanal D reklamı sıkıştırıyorsun :) @OzaN giderken keşke tüm kötüleride götürseydi yanında, şimdi birde seninle ve @Harunnn60 gagasıyla uğraşacağız, dert bir değil iki değil hangi birinizle uğraşayım :)
Fırsatları değerlendirmek lazım aşkım. :A

Fırsatları değerlendirmek lazım aşkım. :A
Kanal D daha bir şey görmedikki :F Kiralık Aşkta sevdim bu sakar salak kız rolunu tek iyi oynayan buydu bence diğer oynayanların hepsi yapmacık :A @xemrexxx

Forum İstatistikleri

Konular
176,328
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato