Yine krizlere girdi.
Olduuuu. Belayı başıma saramam.
@destere Bu akşamda gelmezse yine asacaz kapıya bacayaYanında götürsene onuda gittiğin yere Kafa dinleriz bizde
Yine krizlere girdi.
Olduuuu. Belayı başıma saramam.
@destere Bu akşamda gelmezse yine asacaz kapıya bacayaYanında götürsene onuda gittiğin yere Kafa dinleriz bizde
Benim içinde meraklandın mı acaba
@mrt-06 Şahit bee her gün seni konuştuk forumda Hem facedende haber aldım seni başıboş bırakmadımBenim içinde meraklandın mı acaba
Gidişin üzücü olsada seni iyi anlıyorum.Yılbaşında destere'nin alkolüne zehir atmış olmasın @Harunnn60.
Çok teşekkür ederim güzel yorumların için, pozitif yorumlara ihtiyacım vardı.
Cidden yılbaşından beri yok mu? Benim sıfır yetkim olduğu için artık bazı şeyleri göremiyorum. @Harunnn60
Aaa dün gündüz vardı ama gece gelmedi bugünde hiç gelmedi 1.5 gün diyelimCidden yılbaşından beri yok mu? Benim sıfır yetkim olduğu için artık bazı şeyleri göremiyorum. @Harunnn60
Şimdi @XanTier sinsi sinsi sırıtıyordur.
@XanTier de birisi ile konuşuyor var onunda bi karın ağrısı çözemedimCidden yılbaşından beri yok mu? Benim sıfır yetkim olduğu için artık bazı şeyleri göremiyorum. @Harunnn60
Şimdi @XanTier sinsi sinsi sırıtıyordur.
Ne yazsam ki şimdi bunlara, ne yazsam az kalacak çünkü sağol varol. 😉Gidişin üzücü olsada seni iyi anlıyorum.
Bazen istenmesede vedalar yapılmak gerekir. Umarım herşey yoluna girer ve dönüşün erken olur.
Forumun sen yokken ne hallere geldiğini gördük.
Sabırlı olarak seni seçmleride doğru karar. Çok iyi bir şekilde yönetiyorsun.
Forumda hemen hemen herkes memnun senden, öyle olmazsa en favori üye seçmezdik forumda.
Sen sen olmaktan şaşma ve daha öncede söylediğim gibi teşekkür ederim tekrardan. Çok düşünceli birisin.
Allah gönlüne göre versin
Bana mesaj yazmış.@XanTier de birisi ile konuşuyor var onunda bi karın ağrısı çözemedim
Haaa iyi o zaman ben de o günden beri yok sandım.Aaa dün gündüz vardı ama gece gelmedi bugünde hiç gelmedi 1.5 gün diyelim
@Harunnn60 ın oyüzden keyfi yerinde dünden beridir Taçlı kadın falan koymuş manasıda vardır kesinNe yazsam ki şimdi bunlara, ne yazsam az kalacak çünkü sağol varol. 😉
Bana mesaj yazmış.
Haaa iyi o zaman ben de o günden beri yok sandım.
@Harunnn60 ın oyüzden keyfi yerinde dünden beridir Taçlı kadın falan koymuş manasıda vardır kesin
Sen forumda olmayınca yine ortalık karışıcak gibi canımNe yazsam ki şimdi bunlara, ne yazsam az kalacak çünkü sağol varol. 😉
Bana mesaj yazmış.
Haaa iyi o zaman ben de o günden beri yok sandım.
Sen forumda olmayınca yine ortalık karışıcak gibi canım
Başrolün bu sefer kim olacağını tahmin ediyorum.@Harunnn60 ın oyüzden keyfi yerinde dünden beridir Taçlı kadın falan koymuş manasıda vardır kesin
Geçen ki başrol @denizz19 du. Yine bir atak bekliyorumBaşrolün bu sefer kim olacağını tahmin ediyorum.
Başrolün bu sefer kim olacağını tahmin ediyorum.
Senin gözün arkada kalmasın cnm en azından yönetimde olucazz bu sefer Huzursuzluk çıkmasını engellerim ben oklavamı masaya vurdummu sessizleşir otalıkSen forumda olmayınca yine ortalık karışıcak gibi canım
Allah'tan sen varsın Çiko.Senin gözün arkada kalmasın cnm en azından yönetimde olucazz bu sefer Huzursuzluk çıkmasını engellerim ben oklavamı masaya vurdummu sessizleşir otalık
Yönetim demişken iyi hatırlattın ablacım yarın bana o dediğimi hatırlat muhakkak gitmeden göstereyim.Senin gözün arkada kalmasın cnm en azından yönetimde olucazz bu sefer Huzursuzluk çıkmasını engellerim ben oklavamı masaya vurdummu sessizleşir otalık