albüm çıkaracak heralde
Tanıtım için diyorlar ve aldığım haberlere göre çok çok yakında herşey belli olacakalbüm çıkaracak heralde
güzel bir an önce çıksın tanıtım herhalde kendi sesini kullanacak tanıtımda öyleyseTanıtım için diyorlar ve aldığım haberlere göre çok çok yakında herşey belli olacak
Olabilirgüzel bir an önce çıksın tanıtım herhalde kendi sesini kullanacak tanıtımda öyleyse
Bu foto yeniyse bu iş bitmiş
Yeni hatta bi resim daha var bu sefer usta oturuyoBu foto yeniyse bu iş bitmiş
Fotolari gordum de yeni olduguna dair emin değiliz; eğer yeniyse vadi başlıyor demekYeni hatta bi resim daha var bu sefer usta oturuyo
Bu iş bitmiş derken ?
Yeni abi her yerde bak facete instadaFotolari gordum de yeni olduguna dair emin değiliz; eğer yeniyse vadi başlıyor demek
Kaynagi biliyorum da oyle olur birisi paylasti mi herkes ayni seyi paylasir mantiken yeni olmasi beklenir de ben temkinliyimYeni abi her yerde bak facete instada
Kaynagi biliyorum da oyle olur birisi paylasti mi herkes ayni seyi paylasir mantiken yeni olmasi beklenir
Haklısın abi
Arkadaşlar nedense içimde Show Tv gibi his var ya .... Bugün KVP nin 22den 42 bölüme kadar show tv kaydı ile izledim harbi duygulandım
Abla hele Polat bıçaklandıktan sonra, Vuralla çatıdan atlaması, Büyük İskenderin Mematiyi kaçırmasıShow tv deki bölümler başkaydı yaa
Abla hele Polat bıçaklandıktan sonra, Vuralla çatıdan atlaması, Büyük İskenderin Mematiyi kaçırması
Raci Şaşmaz faktörü işte
Necati Şaşmaz bize böyle bölümler asla vaad edemez yaparsa imitasyon yapar ama böylesini bide nah görürüz abla yaEvet ya unutulmayacak bölümler onlar inşallah yine öyle bölümler izleriz
Şimdi kardeşim Onur Tan yerine ben Serdar Akar veya Sadullah Şentürkü isterdimNecati Şaşmaz'ın çevresinde Cahit Kayaoğlu oldukça öyle bölümlerin imkanı yok.
Cahit Kayaoğlu iyidir yine oyunculugu falan yapmacık hareketleri ve diyalogları olmasa fazla ama senaryoya ve oyunculara müdahelesi çok çok çok kötü.
Ama usta kendi farkını yaratabilir yinede ama o tadı verecegini sanmıyorum Raci Şaşmaz-Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan çok farklıydı helede Onur Tan
Necati Şaşmaz bize böyle bölümler asla vaad edemez yaparsa imitasyon yapar ama böylesini bide nah görürüz abla ya