Aleyna Tilki - O Ses Türkiye Yılbaşı Performansı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S.G.A.T.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
10,204
Puanı
1,060
aleyna14422383755a4953d8a7466.jpg

Son dönemin gözde şarkıcılarından genç yıldız Aleyna Tilki O Ses Yılbaşı akşamına konuk oldu.

Yıla damga vuran 'Sen Olsan Bari' şarkısıyla stüdyoyu coşturan genç şarkıcı Türk Rock'ın usta isimlerinden Şebnem Ferah'ın 'Sil Baştan' şarkısını kendi has şekilde yorumladı.

O Ses Yılbaşı rekor reytingle yılbaşı gecesinin açık ara en çok izlenen yapımı olmuştu.

İşte o anlar:

https://o-ses-turkiye.acunn.com/aleyna-tilki-o-ses-turkiye-sahnesinde-1112122-video

Hadiseyi hala benimseyemiyorum :X Aleyna O Sen Olsan Bari'yi söylerken nasıl bozuk :A

Bu şarkıyı güzel seslendiremedi bence, Yalnız daha iyiydi. :A

Murat Boz baya yakışıklıymış yılbaşı özelde. :bhr: @Çiğdem-

Güzel söylemiş Aleyna. :Z
Hadiseyi hala benimseyemiyorum :X Aleyna O Sen Olsan Bari'yi söylerken nasıl bozuk :A
O gelişteki asalete bakın, o nasıl yürüyüştür, o nasıl sahneye çıkıştır :bhr::bhr:
Tilki Kız konularını çalıyorsunuz @XanTier konu açamıyor :A :A :A

Kızın canlı performansı berbat :A Altın Kelebek ödülünde hastayım bahanesi uydurmuştu acaba yinemi hasta o ilk canlı ses ne öyle kurbağa gibi vıraklıyor :A

Sen Olsan Bariyi zaten canlı söyleyemiyor tamamen bilgisayar ile sesi değiştirmişler canlı söyleyip içine edecek diye korkuyorlar :A :A :A @turkuazz

Kızın canlı performansı berbat :A Altın Kelebek ödülünde hastayım bahanesi uydurmuştu acaba yinemi hasta o ilk canlı ses ne öyle kurbağa gibi vıraklıyor :A

Sen Olsan Bariyi zaten canlı söyleyemiyor tamamen bilgisayar ile sesi değiştirmişler canlı söyleyip içine edecek diye korkuyorlar :A :A :A @turkuazz
Bu aralar çok meşgulüm. Aleyna'yı bile takip edemiyorum :(:(

Biraz daha bekleticem şimdi bile hala rapor yapıyorum bilgisayar başında. Bundan kaçış yok. En geç ayın 19'unda biter :A:A
2 güne olmazsa eğer seni tanışmak istediğim kişiler listemden çıkarıcam sen önemsemiyorsan ben niye önemseyiyeyim :A :A :A

Canlı performansta artik hep hasta olur bundan sonrada:A

Canlı performansta artik hep hasta olur bundan sonrada:A
Şarkıcı olmak artık çok kolay oldu sesi kurbağa gibi olanlara bilgisayar ile ayarlıyorlar bukadar basit :A Sen Olsan Bariyi canlı söylemeye cesaret edemiyor ona dikkat ediyorum hep sesini zaten büyük ölçüde değiştirmişler :A :A :A