Kalp Atışı Yeni Gününde!

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,941
Puanı
1,061
q_48e9c8e6a5251ae0c5f959a3944bd042.jpg

Show TV ekranlarında her Cuma yayınlanan MF Yapım imzalı sevilen dizi Kalp Atışı 27. bölümüyle birlikte artık Pazar akşamları ekranlara gelecek!

Başrollerinde Gökhan Alkan, Öykü Karayel, Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan ve Hakan Gerçek gibi isimlerin yer aldığı Kalp Atışı son haftalarda düşen reytinglerinden dolayı gerilerde kalmaya başlamıştı, kanal yönetimi de dizinin gününü değiştirme kararı aldı. Kalp Atışı 14 Ocak Pazar gününden itibaren her Pazar 20.00'da yeni bölümleriyle Show TV'de olmaya devam edecek.​

Oo süper bir haber izleyemiyorum diye canım sıkılıyordu çok iyi oldu izleyebilirim artık:Z

Kaç haftadır hatta ay olmuştur bekliyoruz bu haberi, çok geç verdiler bu kararı. Ama iyi oldu, umarım yeni gününde iş görebilir. Bol şans. :X

Star'ımın Hayat Sırları hamlesini görünce özenmiş Show da. :A

Show bitirmek istediği dizileri (bkz: Aşk Laftan Anlamaz, Rüya, Klavye Delikanlıları) pazar gününe atıp duruyor. O yüzden bundan da 2-3 hafta sonra final haberi gelir.

Çok geç kalınmış bir hamle, dizi öldü maalesef.

İnşallah Cuma'ya Yuvamdaki Düşman'ı koyup harcamazlar @xemrexxx :T

Pazar gününe atılan tüm diziler bitti ( Ateşböceği, Dolunay, Klavye Delikanlıları ve daha niceleri belki :) )

Evet öylede Kalp atışı için umudum var benim devam edecek diye düşünüyorum o kadar düşük ratinglere rağmen devam etti dizi yine edecektir bence:D

Dizinin reytinglerinin düşmesinin baş nedeni senaryo. Senaryoyu toparlamazlarsa gün değişikliği de işe yaramaz maalesef.

Son reytinglerden sonra bekliyodum bunu. Yinede final kaçınılmaz, umarım 30. bölümü görür. Bu sistemde 30 bölümü devirmek başarı.

Şimdi eğer Yuvamdaki Düşman cuma olursa, Vadi Show'da olabilir? :D

Dilimde tüy bitti söylemekten, 14. bölümden itibaren alın Pazar'a diye.

Şöyle bir gerçek var ki dizi malesef büyük reyting kaybı yaşadı. Çok geç alınmış bir karar.

Ama umarım ki toparlar ve iyi reytingler almaya devam eder.

Son düzenleme:
Boşa yolculuk yaptırmasınlar direk finale hazırlansınlar güzel bir final yazsınlar. Dizinin reytingleri iyi gelse bile bitmesi lazım böyle kötü bir senaryo yok arka sokaklardan daha çok olay var geçen denk geldim Ali asaf Bizansın zincirleri gibi zincirlerle bağlanmış bombalar havada uçuşuyordu

@mrt-06 ege kökenli diziden çıkalı bi asır olcak lo 😱
Ege kökenli Arka sokaklara gelse Sihirli annemde oynadı Cemin ikinci sevgilisi Dünya adında oynadı en iyi arkadaşım dizisindede oynamıştı ona kötü karakter olmuyor Tunça sevgili olabilir o bütün kötülüklerle başedebilir @mrt-06 @Yiğitt

İstanbullu Gelin geldiğinden beri dizi çöktü. O zaman geçmeliydi Pazara..