En Favori Yabancı Müzik Grubu | 1. Tur | F Grubu

Hangi İki Grup 2. Tura Yükselsin?

• Avenged Sevenfold

Oy: 0 0.0%
  • Pink Floyd

Oy: 12 92.3%
  • Eagles

Oy: 3 23.1%
  • Deep Purple

Oy: 3 23.1%
  • LMFAO

Oy: 7 53.8%

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .

MasacRE

Konu Sahibi
Favori Üye
Ayın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
29,872
Puanı
1,059
24138875_548458318825484_366944722_o-jpg.57930

En Favori Yabancı Müzik Grubu başlıyor.

İlk turda 40 grup sizlerle olacak. Gruplarını ilk 2 sırada tamamlayanlar 2. tura çıkmaya hak kazanacak.

Avenged Sevenfold

690a7ad7-d80b-439d-b104-90a0bdc9b475

Pink Floyd

post-20150427180507pink-floyd-divulgacao.jpg

Eagles

eagles.jpg

Deep Purple

pni0803deeppurple4.jpg

LMFAO

lamfao-publicity-2011-l.jpg

Kel kafalı bir grup diğerleri hep mağra kaçkını adamlar :F

Mustimin hatrına kullandım bunlarada :A
Buradakiler genelde eski gruplar :A 70'lerin 80'lerin tarzı böyleydi ne yapsın adamlar :A Ama en alttakiler günümüzün grubu onların mağara kaçkınlığı konusunda haklısın :A

bunların ismi tanıdık diğerlerinin şarkılarını incelemem lazım :)
@Tolstoyevski Ms'de mi Benim Albümüm'de mi ne yarışmış galiba @Çiğdem- bilir hangisi olduğunu :D Kendisi de yok ortalıklarda 1 oy gitti :(

Efsane gruptur, Pink Floyd'a oy atın da gerisini ne yapıyorsanız yapın karışmıyorum :A

Yok yarışmış ya, eminim görmüştüm çünkü :D

Ama grubu başka yerlerden de tanıyor olabilirsin. Mesela şu şarkıyı duymuşsundur mutlaka? :D

@Tolstoyevski bethoven , çaykovski, mozart ve benzerleriyle yarışıyordu pink floyd u hatırlamıyorum :)
Pos bıyık ara verdi foruma @Tolstoyevski bana biraz gidecem MS yeni sezona gelirim diyordu zaten MS bittimi bu gidiyor :A :A :A

Benim Albümüm 1.sezona katılmıştı The Wall albümü ile :A 5.Hafta bununla elenmiş -15 de almış oyunu neden yollamamıştın @Tolstoyevski 2 yıl önceki şeyi soruyoruz :F

Pos bıyık ara verdi foruma @Tolstoyevski bana biraz gidecem MS yeni sezona gelirim diyordu zaten MS bittimi bu gidiyor :A :A :A

Benim Albümüm 1.sezona katılmıştı The Wall albümü ile :A 5.Hafta bununla elenmiş -15 de almış oyunu neden yollamamıştın @Tolstoyevski 2 yıl önceki şeyi soruyoruz :F
Normaldir elenmesi, albümde forumda iş yapabilecek 4-5 şarkı var zaten, ilk 4 hafta onları kullanıp 5. hafta bununla intihar etmiş anlaşılan :A

O da ünili oldu artık, final arası vermiştir büyük ihtimalle. Gelir yakında :D

Normaldir elenmesi, albümde forumda iş yapabilecek 4-5 şarkı var zaten, ilk 4 hafta onları kullanıp 5. hafta bununla intihar etmiş anlaşılan :A

O da ünili oldu artık, final arası vermiştir büyük ihtimalle. Gelir yakında :D
Böyle genç oğlanların içinde 70 yaşında moruk yatıyormuş gibi davranmalarına bu forumda şahit oldum böyle bir sürü kişi sayabilirim içleri çürümüş :A :A :A