Vatanım Sensin 39. Bölüm Yorumları

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,857
Puanı
1,060
İsmet Paşa'nın İzmir'e gelmesiyle Milli Mücadele'de yeni bir dönem başlıyor! Vatanım Sensin, yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de Kanal D'de!

Bugün bayağı yoğundum o yüzden bölümün konusunu açma aklıma geldiğinde saat biraz geç olmuştu. Bölümün biraz canlandırılmaya ihtiyacı var böyle öksüz gibi kalıyor güzelim dizi. :( @Çiğdem- @mrt-06 @mesmeso61
İlk sezon getiriceklerdi 9.bölüm gibi hemde ama ortalık ayağa kalktı büyük bir tepki gösterdiler Atatürk olayından biraz vazgeçildi sanırım :(
Neye tepki gösterdiler ki? (b)

Bugün bayağı yoğundum o yüzden bölümün konusunu açma aklıma geldiğinde saat biraz geç olmuştu. Bölümün biraz canlandırılmaya ihtiyacı var böyle öksüz gibi kalıyor güzelim dizi. :( @Çiğdem- @mrt-06 @mesmeso61

Neye tepki gösterdiler ki? (b)
Neden tepki olmuştu ben hatırlayamadım. (b)
9.Bölümdemi ne Atatürkün diziye geleceğini açıklamışlardı hatta forumda konuşmuştuk erken dahil oluyor yüzü gösterilmez falan diyorduk :A Millet ayağa kalktı Atatürkün dizide gösterilmesine tepki gösterdiler onuda sizle konustuk forumda diye hatırlıyorum sonra Atatürk açıklanan bölümde diziye dahil olmadı öyle ertelendi gitti :(

9.Bölümdemi ne Atatürkün diziye geleceğini açıklamışlardı hatta forumda konuşmuştuk erken dahil oluyor yüzü gösterilmez falan diyorduk :A Millet ayağa kalktı Atatürkün dizide gösterilmesine tepki gösterdiler onuda sizle konustuk forumda diye hatırlıyorum sonra Atatürk açıklanan bölümde diziye dahil olmadı öyle ertelendi gitti :(
O tepki saçma sapan bir şeydi ve uzun sürmedi. Zaten dahil edip etmeyecekleri bile belli değildi bir deli ortaya taş atmış sadece. :D

O tepki saçma sapan bir şeydi ve uzun sürmedi. Zaten dahil edip etmeyecekleri bile belli değildi bir deli ortaya taş atmış sadece. :D
Hala Atatürk sahnesiyle aldığımız reytingi yediremeyenler dizinin başına kakanlar var yanı bu dizi ülkemizde gizli Atatürk düşmanlarını hep açığa çıkardı maskeler düştü :A @mrt-06

Niye kimse konuşmamış. :(

Çok iyi bir bölümdü bence. Özellikle İsmet paşanın o önemli cümleyi söylediği an tüylerim diken diken oldu.