Azize ile Cevdet artık kavuşsunlar@Aserat
Azize'nin karakteri giderek saçmalıyor. Bu kadın hangi ara silah kullanmayı öğrendi?
Tevfik inşallah bir twist atmaz bize.
Cevdet yine günü kurtarmaya devam ediyor.
Aaa demek tekrar izlemeye başladınİsmet İnönü'nün replikleri harika yazılmış, oynayan oyuncuya da bayıldım mimikleri, ses tonu harika.. Sipuru iyi adamdı keşke ölmeseydi.
@Çiğdem- @mesmeso61 @batuhankaralar @yatutarsa[ @xemrexxx @Aserat
Bu hafta izleyeyim dedim İsmet Paşa'ya özel.Aaa demek tekrar izlemeye başladın![]()
Atartürk gelse artıkBu hafta izleyeyim dedim İsmet Paşa'ya özel.![]()
Bunların göstereceği yok Şu Çılgın Türkler'i bekliyorum artık..Atartürk gelse artık![]()
İlk sezon getiriceklerdi 9.bölüm gibi hemde ama ortalık ayağa kalktı büyük bir tepki gösterdiler Atatürk olayından biraz vazgeçildi sanırımBunların göstereceği yok Şu Çılgın Türkler'i bekliyorum artık..
Neden tepki olmuştu ben hatırlayamadım.İlk sezon getiriceklerdi 9.bölüm gibi hemde ama ortalık ayağa kalktı büyük bir tepki gösterdiler Atatürk olayından biraz vazgeçildi sanırım![]()
Neye tepki gösterdiler ki?İlk sezon getiriceklerdi 9.bölüm gibi hemde ama ortalık ayağa kalktı büyük bir tepki gösterdiler Atatürk olayından biraz vazgeçildi sanırım![]()
Bugün bayağı yoğundum o yüzden bölümün konusunu açma aklıma geldiğinde saat biraz geç olmuştu. Bölümün biraz canlandırılmaya ihtiyacı var böyle öksüz gibi kalıyor güzelim dizi.@Çiğdem- @mrt-06 @mesmeso61
Neye tepki gösterdiler ki?![]()
9.Bölümdemi ne Atatürkün diziye geleceğini açıklamışlardı hatta forumda konuşmuştuk erken dahil oluyor yüzü gösterilmez falan diyordukNeden tepki olmuştu ben hatırlayamadım.![]()
O tepki saçma sapan bir şeydi ve uzun sürmedi. Zaten dahil edip etmeyecekleri bile belli değildi bir deli ortaya taş atmış sadece.9.Bölümdemi ne Atatürkün diziye geleceğini açıklamışlardı hatta forumda konuşmuştuk erken dahil oluyor yüzü gösterilmez falan diyordukMillet ayağa kalktı Atatürkün dizide gösterilmesine tepki gösterdiler onuda sizle konustuk forumda diye hatırlıyorum sonra Atatürk açıklanan bölümde diziye dahil olmadı öyle ertelendi gitti
![]()
Hala Atatürk sahnesiyle aldığımız reytingi yediremeyenler dizinin başına kakanlar var yanı bu dizi ülkemizde gizli Atatürk düşmanlarını hep açığa çıkardı maskeler düştüO tepki saçma sapan bir şeydi ve uzun sürmedi. Zaten dahil edip etmeyecekleri bile belli değildi bir deli ortaya taş atmış sadece.![]()