güzel olmuş dedim @gözlemci
@pompy senaryonda @Harunnn60 ı zombie yapıp eline bomba verebilirsin bu güzel taktikle harunda artık okur senaryonu demi Çiğdem
güzel olmuş dedim @gözlemci
@pompy senaryonda @Harunnn60 ı zombie yapıp eline bomba verebilirsin bu güzel taktikle harunda artık okur senaryonu demi Çiğdem
@Harunnn60 a ne yapsa az vlla@pompy senaryonda @Harunnn60 ı zombie yapıp eline bomba verebilirsin bu güzel taktikle harunda artık okur senaryonu demi Çiğdem
Bence @pompy uzaktan buranın nabzını yokluyor Eğer Harun gelirse köşeye çekip halledecek@Harunnn60 a ne yapsa az vlla
eğer işin içinde pompy varsa zombide bombacı olur tabiki şimdi pompy den akıl alıyordu @gözlemci hapı yuttuk desene
dolaba nastasiayıda koyacakmış öyle bir tiyo aldım (keşke öyle bişey yapsa ama yapmaz bazlamacı )@gözlemci pompy in dedikelrine göre kafasında kurgu kuruyor bize Dolaba bir şey yapacaklarmış
Aaa Ooo Nataşa daha gözüm görürse @gözlemci kendi ipini çeker daha affetmemdolaba nastasiayıda koyacakmış öyle bir tiyo aldım (keşke öyle bişey yapsa ama yapmaz bazlamacı )
sende hiç vijdan yok hogatha
Kimden hamileyse onun dolabında saklansın banane ayoll @gözlemcisende hiç vijdan yok hogatha
nastasiaya kıyılırmı ..kız hamileymiş bu halle bu karda kışta kızı kapıyamı koyalım dolap en iyisi bence hem orda ısınır biraz
Sen istersin biz koymazmıyız 🙄 Belki koymayız Neyse belkide onu koyarım dolaba kucağında senin kızı hamile bırakıp kaçtığın evladındolaba nastasiayıda koyacakmış öyle bir tiyo aldım (keşke öyle bişey yapsa ama yapmaz bazlamacı )
Sana da başkasını ayalarız boşver misal sokak sanatı
@destere Başkasıyla olmama izin vermez gerekirse @sokak sanati ile @destere olur ama bana müsade etmez maçodurda birazSen istersin biz koymazmıyız 🙄 Belki koymayız Neyse belkide onu koyarım dolaba kucağında senin kızı hamile bırakıp kaçtığın evladın
Sana da başkasını ayalarız boşver misal sokak sanatı
İyi o zaman bende onları mutlu mesut ederim@destere Başkasıyla olmama izin vermez gerekirse @sokak sanati ile @destere olur ama bana müsade etmez maçodurda biraz
Aaa evet @destere ile @sokak sanati olsunİyi o zaman bende onları mutlu mesut ederim
Senin niyetinin olmadığını taa en başından anlamalıydık @destere seni @sokak sanati ile dolaba Çiğdem kitleyecek o Anastashia dan çocuk peydahlamasını bilirsinAaa evet @destere ile @sokak sanati olsun
Aaa nataşa @destere n mi hamile bana ısınmaya gelmiş kızcağız diyorduSenin niyetinin olmadığını taa en başından anlamalıydık @destere seni @sokak sanati ile dolaba Çiğdem kitleyecek o Anastashia dan çocuk peydahlamasını bilirsin
Kadının adı Anastashia değildi bana bile neyi öğrettin aklıma soktun Nastashia yani nataşa Aynen çocuk yapmış elin gavur nataşalarından
Hahah öyle ben insanın kafasını karıştırır Giresuncama ortak ederimKadının adı Anastashia değildi bana bile neyi öğrettin aklıma soktun Nastashia yani nataşa Aynen çocuk yapmış elin gavur nataşalarından
Aynen öyle yaparız prospu ile yatmış işte @destereHahah öyle ben insanın kafasını karıştırır Giresuncama ortak ederim
Nataşa de geç ayoll diğer ismiyle uğraşma