Çocukların sokakta oyun oynadığı son dönem olan 90'lar birbirinden güzel şarkılarıyla sizlerle ,Tam 180 şarkı kıyasıya mücadele edecek .
1.Tur da 17 grup sizlerle olacak , bu gruptan 7 şarkı 2.tura ismini yazdıracak .
Harun Kolçak - Vermem Seni
son üçünü eklemesen beğenecektim mesajını )Cem Karaca - Resimdeki Gözyaşı
Kerim Tekin - Kar Beyaz
Haluk Levent - Yollarda Bulurum Seni
Kıraç - Bir Garip Aşk Bestesi
Harun Kolçak - Vermem Seni
Ebru Yaşar - Seni Anan Benim İçin Doğurmuş
Burak Kut - Benimle Oynama
Haklarımın tamamını kullanıyorum işte, yoksa benim için de ilk dört daha iyiCem Karaca - Resimdeki Gözyaşı
Kerim Tekin - Kar Beyaz
son üçünü eklemesen beğenecektim mesajını )
Haklarımın tamamını kullanıyorum işte, yoksa benim için de ilk dört daha iyi
MS de gıcıklık olsun diye bilerek efsane erkek popçulara kötü veriyormuş meğerse @MasacRE- Yani bu etkinlikte maskesini düşürdükCem Karaca - Resimdeki Gözyaşı
Kerim Tekin - Kar Beyaz
son üçünü eklemesen beğenecektim mesajını )
Daha ilk tur bu kötülerin iyileri onlar İlerki turlarda sandalete falan oy kullanacağımı düşünmüyorsun herhaldeMS de gıcıklık olsun diye bilerek efsane erkek popçulara kötü veriyormuş meğerse @MasacRE- Yani bu etkinlikte maskesini düşürdük
Mustimin bu şarkılarına sende kayıtsız kalamıcaksın @destere gibiDaha ilk tur bu kötülerin iyileri onlar İlerki turlarda sandalete falan oy kullanacağımı düşünmüyorsun herhalde
Sandaletin hiç şansı yok Belki biraz araba ile ilerleyebilir ama ona da gereken yerde tekmeyi vururuzHayır Mustimin daima destekçileri olarak senle @destere e umut bağladık kesin şampiyonuz