YS Dargın Çiçekler 4.bölüm(Özel Konuk Çiğdem)

Yok ben almayayım o rolü :A

Omuymuş ince çizgi, yok canım en fazla @destere ile senin yarışmadaki hatalarını yüzüne vurup rezil ederiz :A

Yukarıdaki mesajımı editlemiştim tekrar oku :A Denizle ilgili kısım :bhr:
Zaten şöyle de birşey var forumda ben bile kendimle dalga geçiyorum bazen :F Ama gerçekte yapılmasına asla müsade etmediğim bir olay :A

Hatalardan ders çıkarmasını da biliriz :A Siz vurun hatalarımı yüzüme :D Hayır o değilde aklıma bu sözlerden "vurur yüze ifadesi bulur seni bitanesi" geldi Merve Özbey sözleri :A

Denizle hiç kavga etmeyin Allah daim eylesin :Bu kadar çok seviyorsan vardır sebebi :D

Aaa o deli kendinide bizide patlatır ayoll :F Diğer bölüm yine bir şey olmamış gibi sahneye çıkar konuşuruz :A :A :A
Hahahah öyle ölümcül değil ama ufak çaplı patlama sizi birbirnize dahada yakınlaştırır :A

Yok ama benim dolaptan çıkacak süprizim daha güzel olacak :A Hiç olmadı ben süprizi @pompy nin kucağına koyar ikisini bir yollarım :F

Zaten şöyle de birşey var forumda ben bile kendimle dalga geçiyorum bazen :F Ama gerçekte yapılmasına asla müsade etmediğim bir olay :A

Hatalardan ders çıkarmasını da biliriz :A Siz vurun hatalarımı yüzüme :D Hayır o değilde aklıma bu sözlerden "vurur yüze ifadesi bulur seni bitanesi" geldi Merve Özbey sözleri :A

Denizle hiç kavga etmeyin Allah daim eylesin :Bu kadar çok seviyorsan vardır sebebi :D
Sebep: Karşılıklı saygı,hoşgörü ve değer vermekten kaynaklanıyor tabiki :)
@Tolstoyevski de çok ama çok kıymetli biri benim için :D
Hiç birşey sebepsiz değildir ve karşılıklıdır herşey tabikide :)
Konu nerden nereye gitti :F

Sebep: Karşılıklı saygı,hoşgörü ve değer vermekten kaynaklanıyor tabiki :)
@Tolstoyevski de çok ama çok kıymetli biri benim için :D
Hiç birşey sebepsiz değildir ve karşılıklıdır herşey tabikide :)
Konu nerden nereye gitti :F
Konu en azından ahlak çerçevesi içerisinde devam ediyor :A @destere ile muhabbete girip nerelerden çıktığımı bilirim :F

Bence alakası yok :A :A :A Seni çok kötü şekilde çarpacak sana özel bir şey çıkıcakmış :A Bomba patlar inş :A :A :A @pompy
Vayy hain bu ne biçim dua .ss
1027539_712276350ec8b163e59603610982cdf5_600x600.jpg

Haydi sana iyi geceler görüşürüz :bhr: