TVen Bu Şarkı Benim 1.Hafta (2.Sezon)

aynen benim mesajıma verdiği cevabı kırk kez okudum bende bişey anlamadım:) tek anladığım sgat bana öküz diyerek hakaret etmiş :)

@mrt-06 @Yiğitt @Çiğdem- @Harunnn60 ( canım ciğerim nerde kaldın :) ) banlayın şu azeriyi :) ben böyle bişey yazsam anında şutlardınız taraflı yönetim istemiyoruz :)

Ne diyorsun yine ya..
Aaa görümceler arasında küslük olmaz :A Hadi barışın öpüşün :Z

her insanın bir kırılma noktası vardır, olur ya hassas günümdeyimdir bakarsın etkilenirim baskıdan :) onun için bu tarz girişimlerini kınıyorum :) hadi tamam ben etkilenmedim diyelim yarın öbürgün diğer jürileri baskı altına almayacağın ne malum? mesela @Dosi baskılardan çabuk etkilenir :) en iyisimi @gözlemci size bir uyarı olsun diye puanınızdan 10 puan eksiltsin :)

hande yenerin iki şarkısı yarışıyormuş biri güzel biri kötü :)

@serhatt uzun havayla gelmiş ama uzun hava @turkuazz ın zarasından sorulur :) aysun gültekin becerememiş bu işi :)
Hangisi kötü? (b) Allah bilir kaçta gelcen foruma da cevapyazacak. O da bildirimi görürsen:X

yalanın batsın diye bir şarkısı vardı kötü olan oydu sanırım :)
gördüğün gibi şıppadanak diye cevap verdim benden kaçmaz :)
Kadının ilk şarkısı... Kadını direk zirveye oturtan şarkısı... Kadının hala populeritesini sağlayan şarkı:A İlla şarkıyı beğenmeyen vardır ama benim ilk gördüğüm sensin:X İstisnalar kaideyi bozmasa da seni korumalalıyız :F