Halkın Poiisi Yılbaşı özel bölümü fragmanı
Ali ozan Müdüre soğuk yemek hediyesi
Melek serterin kalbi duruyor
Yılbaşında entrika oyun eksik olmuyor Bu entrika kötü bir süprize sebep olacak özellikle kötü bir yılbaşı hediyesine öyle bir soğuk hediyeki Enis bile şaşıracak mektubu gördüğünde şok geçirecek Ali Ozan Müdüre gelen mektubu görünce şoka girecek @Çiğdem- @gözlemci @destere @vadikızı
Başka mektupta mı vardı Varsa da benim haberim yok zaten 1 ocanta 2018 olmayacak mıyız anlamadım yine bilmece gibisin
@gözlemci e kötü bir mektup geliyormuş yılbaşında bize gülmenin bedelini ödeyecek inş mektupun içinden bomba patlarama zombi hapı yutan zombi oluyorsa zaten hap değil zombiye dönişenler insan öldürür yani hap ayaklanmaz
@Harunnn60 En çok Halkın Polisinin özlemini çekmiş cnm Tarhana gibi burnunda tütmüş bomba kokusu @gözlemci @destere@Harunnn60 Halkın Polisini özledinmi
bende sözel bölümde matematik çözdürdü sınavda reyting hesaplattırdı sınavda@Harunnn60 En çok Halkın Polisinin özlemini çekmiş cnm Tarhana gibi burnunda tütmüş bomba kokusu @gözlemci @destere
Reytingmi hesapladınızbende sözel bölümde matematik çözdürdü sınavda reyting hesaplattırdı sınavda
evet öğretmen AGB nin kurucusuReytingmi hesapladınız
Hahahah kahkaha attım@Harunnn60 En çok Halkın Polisinin özlemini çekmiş cnm Tarhana gibi burnunda tütmüş bomba kokusu @gözlemci @destere
zaten iki dizimden birine bile baksa Nisanda öyle bir oyun başına gelecekti kendi şoka uğrayacak @vadikızı na yaptığım oyun gibi olacak onu kurtaracak peride yok @gözlemci @Harunnn60 duydun her haldeHahahah kahkaha attım
Bence @Harunnn60 ın bu senaryoda tekrar canlandırılıp tekrar öldürülmesi gerekiyor @pompy
Hadi bakalım bekliyoruz o planlarını @Çiğdem-zaten iki dizimden birine bile baksa Nisanda öyle bir oyun başına gelecekti kendi şoka uğrayacak @vadikızı na yaptığım oyun gibi olacak onu kurtaracak peride yok @gözlemci @Harunnn60 duydun her halde
Yine ben error verdim neyse beni tutma ben Dargın çiçekleri yayınlayacağımDodonun hedefi altında Yani Dosi nin Nisanda
zaten iki dizimden birine bile baksa Nisanda öyle bir oyun başına gelecekti kendi şoka uğrayacak @vadikızı na yaptığım oyun gibi olacak onu kurtaracak peride yok @gözlemci @Harunnn60 duydun her halde