- Reaksiyon puanı
- 11,977
- Puanı
- 710
Yarışmanın konusu ne zaman açılacak?@Çiğdem- sinirden kuduruyor şuanda Çiğdem sen olsaydın Aleyna bari @Billy Kane
Yarışmanın konusu ne zaman açılacak?@Çiğdem- sinirden kuduruyor şuanda Çiğdem sen olsaydın Aleyna bari @Billy Kane
Eski otobüs ve uçak biletlerini bile bulup biriktirmiş
Bakalım ilk kim açacak konuları @Çiğdem-
@dreamy açtığı sürece Tilkiz Kızı sorun yok 1 ayda piyasadan sileriz @turkuazz@Çiğdem- sinirden kuduruyor şuanda Çiğdem sen olsaydın Aleyna bari @Billy Kane
Şimdi açıyordum bende Sen var mıydın bu aradaYarışmanın konusu ne zaman açılacak?
Tilki kız suni bir gündem başka birşey değil bunun dışında@dreamy açtığı sürece Tilkiz Kızı sorun yok 1 ayda piyasadan sileriz @turkuazz
@Billy Kane @S.G.A.T. @MasacRE-
@mrt-06 Yetki versene adama magazin bölümüyle de çok haşır neşir olan ilgili bir insan Melih
Tilki Kız açan birine Magazin verilmez o bölümün ağırlını batırıcak ayoll @mrt-06
Başvuruda bulunması gerek bana.
Adını bile anmıyor bu günlerde bir ayağına kadar bir gelsin bakalım , gururlu itip kalktın bir çocuk vardı şimdi yetki istediğin admin oldum diye konuşma yaparsın koltuğunda sırtın dönükBaşvuruda bulunması gerek bana.
Kara Listem;Adını bile anmıyor bu günlerde bir ayağına kadar bir gelsin bakalım , gururlu itip kalktın bir çocuk vardı şimdi yetki istediğin admin oldum diye konuşma yaparsın koltuğunda sırtın dönük
@XanTier
Aaa kimdi ayoll sen böyle diyince merak uyandırdıKara Listem;
1) @Billy Kane
2) @MasacRE-
3) @S.G.A.T.
4) @XanTier
Bir kişi listeden çıktı onun yerine kara listeme Melih girdi.
Biraz düşünsen bulursun ablacım.Aaa kimdi ayoll sen böyle diyince merak uyandırdı
Beni 1. liğe layık görüyor atoşum.Kara Listem;
1) @Billy Kane
2) @MasacRE-
3) @S.G.A.T.
4) @XanTier
Adını bile anmıyor bu günlerde bir ayağına kadar bir gelsin bakalım , gururlu itip kalktın bir çocuk vardı şimdi yetki istediğin admin oldum diye konuşma yaparsın koltuğunda sırtın dönük
@XanTier
Çok da umrumdaKara Listem;
1) @Billy Kane
2) @MasacRE-
3) @S.G.A.T.
4) @XanTier
Kuşum sen 1'lere layıksın.Beni 1. liğe layık görüyor atoşum.
Özelden yalvarmalarından belli.Çok da umrumda
Çok da umrumda
@XanTier bu şarkıyı söylüyormuş özelden Atacana , sizin durumunuzla sözler nekadar uyumlu aynı hatta ayoll 😱😱😱Kuşum sen 1'lere layıksın.
Özelden yalvarmalarından belli.