3. sezon bir şekilde geleceklerdir öyle mutlu mesut yaşayacak değiller dizide Ama şu an itibariyle açılmadıAçıldı bence 3.Sezon gelecekler yine @destere
3. sezon bir şekilde geleceklerdir öyle mutlu mesut yaşayacak değiller dizide Ama şu an itibariyle açılmadıAçıldı bence 3.Sezon gelecekler yine @destere
Açıldı bence 3.Sezon gelecekler yine @destere
Son sahnede kapı görülmedi ki Diğer dünyadaki hepsini kontrol eden Will'in içine giren gölge canavar gösterildi sadece. Kapı kapalıdır ama onun açıldığına dair bir şey verilmedi
Hhahah açılmadıysa nasıl göründü o yaratık ayoll Oğlan traşlı kız beceriksiz evetne kadar kapı açılmadı desek boşuna hogathanın inadı tuttu bir kere açıldıda açıldı diyor tüm çabası elevenımın(hogathanın diliyle traşlı kız ) başarısını küçültmek
o yaratık başaşağı dünyada yani paralel dünyada yaşıyor yaratığı gösterirken aramızdaki duvarı şeffaflaştırıp kameralar yaratıkları öyle yansıtıyorHhahah açılmadıysa nasıl göründü o yaratık ayoll Oğlan traşlı kız beceriksiz evet
@MasacRE-
3.Sezonda gelecekler sonuc olarak bir şekidle açılacak yine kapı ayollo yaratık başaşağı dünyada yani paralel dünyada yaşıyor yaratığı gösterirken aramızdaki duvarı şeffaflaştırıp kameralar yaratıkları öyle yansıtıyor
ama bir yıl boyu mutlu mesut yaratıksız yaşıyorsak elevın ın sayesinde kızı ne kadar takdir etsek azdır3.Sezonda gelecekler sonuc olarak bir şekidle açılacak yine kapı ayoll
Hhahah açılmadıysa nasıl göründü o yaratık ayoll Oğlan traşlı kız beceriksiz evet
@MasacRE-
Çiğdem çok farklı bir gözle izliyor diziyi zaten O yüzden ne desek boş yine bildiğini okuyacak hogathao yaratık başaşağı dünyada yani paralel dünyada yaşıyor yaratığı gösterirken aramızdaki duvarı şeffaflaştırıp kameralar yaratıkları öyle yansıtıyor
dur seni yakalamışken sorayım dark noldu ? bekliyoruz halaÇiğdem çok farklı bir gözle izliyor diziyi zaten O yüzden ne desek boş yine bildiğini okuyacak hogatha
dur seni yakalamışken sorayım dark noldu ? bekliyoruz hala
Darka ben ve @Forumdash başladık @MasacRE- efendi daha başlayamadıÇiğdem çok farklı bir gözle izliyor diziyi zaten O yüzden ne desek boş yine bildiğini okuyacak hogatha
Şu birkaç gün izleyemeyebilirim, birkaç gün daha ileriye sarkacak gibi duruyor o işdur seni yakalamışken sorayım dark noldu ? bekliyoruz hala
Yoğunum bu aralar dizi izleyemiyorumDarka ben ve @Forumdash başladık @MasacRE- efendi daha başlayamadı
İçinizden çalışan bir @MEnes var onun dışında ben @destere ile senin ne iş yaptığınızı gerçekten çok merak ediyorumŞu birkaç gün izleyemeyebilirim, birkaç gün daha ileriye sarkacak gibi duruyor o iş
Yoğunum bu aralar dizi izleyemiyorum
İçinizden çalışan bir @MEnes var onun dışında ben @destere ile senin ne iş yaptığınızı gerçekten çok merak ediyorum
Darka ben ve @Forumdash başladık @MasacRE- efendi daha başlayamadı
Şu birkaç gün izleyemeyebilirim, birkaç gün daha ileriye sarkacak gibi duruyor o iş
Yoğunum bu aralar dizi izleyemiyorum
2.Bölümü bu gece halledebilirsem yorumlucam halledemezsem yarınabak hogatham bile senden hızlı çıktı dark ın sezon yarısına gelmiş bile
ama sende tık yok habire toraman çocuk resimleri paylaşıp duygu sömürüsü yap anca
Ben luciferi çamur gibi kaliteyle izliyorsam sen de git DARK izle2.Bölümü bu gece halledebilirsem yorumlucam halledemezsem yarına
Bölüm çok hoşuna gidicekBen luciferi çamur gibi kaliteyle izliyorsam sen de git DARK izle
ilk 30 dk kötüydü. Sıkıldım Dur yorummu yapacamBölüm çok hoşuna gidicek
Son sahneden bahsediyorum zaten yap bakalımilk 30 dk kötüydü. Sıkıldım Dur yorummu yapacam