11-17 Aralık 2017 Fav10 Senaryo Reytingleri

Özellikle @Ahmed i tebrik ediyorum , çok güzel itiraflar vardı, yer yer güldük :A Tebrikler :bhr:

@Aserat Ufak Tefek Fesatlıklar çok güzeldi ilk bölüm hakediyordu,haftanın en çok izlenen dizisi olmuşsun :A Tebrik ederim:blush:

Tabi listeye 4 yapımla damga vurmuşum :A Tanıtımlar da epey bir okunmuş :A Bu haftadan itibaren yoğun ama güzel işler bizleri bekler :D

@denizz19 un kulakları çınlasın :A onun askerden kaçışı iyi reyting toplamış :A Bu hafta da iyi gideriz umarım :A

Bi tane yapımda @batuhankaralar a yapmak lazım :A Kendi kanalımı açsam daha iyi değil mi :A Ama işte ben kanal sahibi olmaktansa yapımcı ve senarist kalmayı tercih ediyorum :A

Teşekkür ederim , herşey forum halkı için :A Tabi sizin katkılarınız da büyük :bhr:

24 Saat korku-gerilim-heyecan üçlemesini barındırıyor :A Böyle diziler bilirsin az okunur ve izlenir :A Buna da şükür diyelim biz elimizden geleni yapıyoruz :A
ama çabanı tek kanalda yoğunlaştırsan liderdin şimdi :) böyle dağınık işlerde hangi kanalı elledin insan karıştırıyor :)

Forum yönetiminin desteklediği tek kanal olarak seni aramızda görmek isteriz :A Hatta bize proje getirene hisse bile veriyoruz iyi düşün :F
ben proje yerine gözlemeciyi sana hediye ediyorum tümden :) yüzde elli hissemi isterim :)

Sana hisse yerine @Çiğdem-'in tamamını veriyorum al hayrını gör :F :F
o zaten cepte :) hogathanın üstüne beş kuma almam lazım sen kumalardan haber ver :)

Benim kanalda dışlanan birisi var oda @emree-29 yine düştü yani ben Betüşü koy dedim kurtlar vadisi uyarlamasına istemedi yada kızı edayı koysun yani @destere için senaryoya müdahale lazım yoksa bitirir @emree-29
@emree-29 vadi izleyenleri etiketlesin o zaman senaryosu tavan yapar :) vadiyi sevmeyenleri etiketleyince haliyle düşer reytingler :)

Forum yönetiminin desteklediği tek kanal olarak seni aramızda görmek isteriz :A Hatta bize proje getirene hisse bile veriyoruz iyi düşün :F
Ooo okey ben tüm projelerimi size taşıyorum o zaman :A

ama çabanı tek kanalda yoğunlaştırsan liderdin şimdi :) böyle dağınık işlerde hangi kanalı elledin insan karıştırıyor :)

ben proje yerine gözlemeciyi sana hediye ediyorum tümden :) yüzde elli hissemi isterim :)
Hep söylüyorum hızlı giden atın b*ku seyrektir :A Umarım olmaz öyle birşey :A

gözleme veriyim mi sana abisi :A :F adım oldu olası yufkacıya çıksın :A