10 Yıl Önceki 'Sen'e Ne Derdin?

Ama Forumdash 17 sene de çok be, daha 2000. Bayağı eski, o zamanki sene gidip söylesen 17 senede zaten unutursun, dikkate almazsın bile. :F

Bir arkadaşım 1 hafta içinde söylemişti tüm sosyal medyadan, wp'den falan engellemiş, yüzüne bakmadı bir daha. :A
Hahahah sesli güldüm :F :F :F Valla ben bizimkiyle süper arkadaşız :A sevgili değiliz ama halen arar sorar whatsaptan yazar :A merak eder beni :A artık niye merak ediyorsa :T:

Ama Forumdash 17 sene de çok be, daha 2000. Bayağı eski, o zamanki sene gidip söylesen 17 senede zaten unutursun, dikkate almazsın bile. :F

Bir arkadaşım 1 hafta içinde söylemişti tüm sosyal medyadan, wp'den falan engellemiş, yüzüne bakmadı bir daha. :A
Oğlum pişmanlık diyorum :F Hala aklımdaysa unutmam :A Napim yani baya eskiyse? Yaşlisin demenin dolanbaçlı yolunu bulmuşsun. Kıvrıla kıvrıla söyledin yine .. Yılanssss :A

İnsanları takma, bırak ne düşünürlerse düşünsünler. Hayatın tadını çıkar. :)

Sorsana o zaman bacım senin olayın ne, beni arafta bıraktın vs. belki konuşursun. Ayrılmış olamaz mı çıktığından? :A
Hahaha az önce @vadikızı ile konuşuyorduk whatsaptan ona da dedim erkek arkadaşıyla foto atıyor instaya :F Ben arafta değilim kızlarla uğraşılmaz bazen iyi ki olmadı diyorum bazende arıyorum :(

Hahaha az önce @vadikızı ile konuşuyorduk whatsaptan ona da dedim erkek arkadaşıyla foto atıyor instaya :F Ben arafta değilim kızlarla uğraşılmaz bazen iyi ki olmadı diyorum bazende arıyorum :(

:D @mrt-06 Aynen hayırlısı olsun hakkında bu işler nasip kısmet meselesi eğer o kız enisin nasibinde olsaydı açılma olurdu tabii bu meseleyi bilyorum enisim çabaladı ama diyemedi işte ona

Aman böyle ne olacağı belli olmayan bir durumun içinde olmak da kötü. Böylesi daha iyi bence de. :D

:D @mrt-06 Aynen hayırlısı olsun hakkında bu işler nasip kısmet meselesi eğer o kız enisin nasibinde olsaydı açılma olurdu tabii bu meseleyi bilyorum enisim çabaladı ama diyemedi işte ona
Kesinlikle öyle ablacım. :)

Yaşlıyım ya çok görüp ettim ondandır😕 :F
Özür dilerim o anlamda demek istememiştim aslında. :ozur:

"Öfkeni bir kenara bırak ve affet, zatten yıllar sonra affedeceksin. Kaybettiğiniz yıllar boşa gitmesin..."
diye nasihatta bulunurdum ama ergen asi bir kız bu dediğime ozaman nekadar kulak asardı bilemem :D

Acelen neydi ki hemen biriyle çıktın, ben taliplerimi bir bir geri çeviriyorum. 😛

@Çiğdem- ile tanışmak hataydı yani elticim. 😱 Olmaz makineyi @XanTier ve @pompy tasarlamış sınırlı özellikleri var. :A

@Çiğdem- i zaten kendimle birlikte götüreceğim 10 yıl önceki kendim görsün hogathayıda aklını başına alsın :)
@pompy tasarlamışsa zaten 10 yıl önceye gidemeyiz yolda patlar makine :)

ama o çağdaki sen darbe almadığı için senin söylediğin herşey bir kulağından girip diğerinden çıkar yine bildiğini yapar :)
Konu gerçekten çok güzel , Ben napardım 16 yaşındakı halimle konuşsam canlandırma yapayım :Z:Z:Z

Gelecekten Gelen Çiğdem : Üni bitirdikten sonra evlenme baskıları kurulucak sakın evlenme

Geçmişte Olan Çiğdem : Neden

Gelecekten Gelen Çiğdem : Evlenirsen ,senin için Ailen kadar önemli olan bir 2. Aile topluluğunu tanıma şansın olmayacak

Geçmişte Olan Çiğdem : 2.Ailem kocam çocuklarım olmayacakmı zaten başka kimler olucak evlenmezsem

Gelecekten Gelen Çiğdem : Eğer dediğime uyarsan onu yaşayarak görüceksin ve kesinlikle görmelisin , görüntüm kayboluyor vaktim doldu

Geçmişte Olan Çiğdem : Dur gitme , Ne demek istedi

Konu gerçekten çok güzel , Ben napardım 16 yaşındakı halimle konuşsam canlandırma yapayım :Z:Z:Z

Gelecekten Gelen Çiğdem : Üni bitirdikten sonra evlenme baskıları kurulucak sakın evlenme

Geçmişte Olan Çiğdem : Neden

Gelecekten Gelen Çiğdem : Evlenirsen ,senin için Ailen kadar önemli olan bir 2. Aile topluluğunu tanıma şansın olmayacak

Geçmişte Olan Çiğdem : 2.Ailem kocam çocuklarım olmayacakmı zaten başka kimler olucak evlenmezsem

Gelecekten Gelen Çiğdem : Eğer dediğime uyarsan onu yaşayarak görüceksin ve kesinlikle görmelisin , görüntüm kayboluyor vaktim doldu

Geçmişte Olan Çiğdem : Dur gitme , Ne demek istedi
Evet, her gece iyi geceler diyen birilerini bulamazsın kolay kolay :bhr:

Evet, her gece iyi geceler diyen birilerini bulamazsın kolay kolay :bhr:
Aaa evet kesinlikle , umarım geçmişteki Çiğdem de evlenmez tavsiyeme uyar ve buradakı sizleri aile ortamını görür çok fazla değer veriyorum gerçekten buraya
:Z:Z:Z

Bu gece geç geldiğim için 1 saat geç yatıyorum cicili bicili rüyalar @XanTier @mrt-06 @destere :bhr::bhr::bhr: