Kadro geniş olduğu için eğlencesi de fazla oluyor konu sığ kalmıyor tüm karakterler ön planda ama her hafta dediğim gibi bir kişi başrol
Konusu tıkanmaz bu dizinin kadro geniş olduğu için
Kadro geniş olduğu için eğlencesi de fazla oluyor konu sığ kalmıyor tüm karakterler ön planda ama her hafta dediğim gibi bir kişi başrol
Konu tıkanırsa camı açıp aşağıya atlayayım o kadar geniş bir konuya sahipKonusu tıkanmaz bu dizinin kadro geniş olduğu için
Daha deniz neden kaçtı askerdenferide ile kızların atışmaları oldukça komik olmuş,ayrıca Feride ile Denizin kardeş olmaları sürpriz olmuş diyaloglar çok iyi
Feride: Kızlar niye bana haber vermediniz buraya taşındığınızı, diyerek ,Meral'i itekleyerek içeriye girer.
Feride ile Meral arasında bu diyalogda oldukça iyi olmuş
emeğine sağlık @gözlemci oldukça iyi bir bölüm olmuş
Ortalık karışacakKonu tıkanırsa camı açıp aşağıya atlayayım o kadar geniş bir konuya sahip
Daha deniz neden kaçtı askerden
Vadikızı ve Çiğdem'in babası @pompy
Yan komşuları vs bir sürü karakter olacak
Babamız @pompy se tamam ayoll kimse bize yan gözle bakamaz bombalar hemen babacığım @destere İ mesala daha dikkat etsinKonu tıkanırsa camı açıp aşağıya atlayayım o kadar geniş bir konuya sahip
Konu tıkanırsa camı açıp aşağıya atlayayım o kadar geniş bir konuya sahip
Ali ozan babanız sizi baya kollar artık eve erkek sinek girerse haram
Merakla bekliyoruz 24 saat biter belki ilgisizlikten ama bu bitmez herhaldebayağı bir bölüm olur bu dizi çok eğlenceli olacak ama çok
Ali ozan babanız sizi baya kollar artık eve erkek sinek girerse haram
Bence asıl olay sizin yan komuşular olacak birbirinden tuhaf kişiler belki @destere nin dolapta oraya gider nemelazım
Merakla bekliyoruz 24 saat biter belki ilgisizlikten ama bu bitmez herhalde
@gözlemci birini halletmeden 20 projeye aynı anda başladı dolap molap hangi senaryoda olacak artık ben karıştırdım sanırım kendiside açtığı konuları karıştırmaya başladı eline yüzüne bulaştıracak😱Aaa onuda bitirme lütfen devam etsin aydınlanması gereken konular var
@destere haklı fazla konu olunca birbirine karışıyor tabi okuyanlar için benim açımdan sıkıntı yok Bakarız duruma göre olmadı sezon finali yaparız😱Aaa onuda bitirme lütfen devam etsin aydınlanması gereken konular var
Hızlı giden atın boku seyrek düşer derler İnşallah öyle olmaz@gözlemci birini halletmeden 20 projeye aynı anda başladı dolap molap hangi senaryoda olacak artık ben karıştırdım sanırım kendiside açtığı konuları karıştırmaya başladı eline yüzüne bulaştıracak
@gözlemci birini halletmeden 20 projeye aynı anda başladı dolap molap hangi senaryoda olacak artık ben karıştırdım sanırım kendiside açtığı konuları karıştırmaya başladı eline yüzüne bulaştıracak
@destere haklı fazla konu olunca birbirine karışıyor tabi okuyanlar için benim açımdan sıkıntı yok Bakarız duruma göre olmadı sezon finali yaparız
Hızlı giden atın boku seyrek düşer derler İnşallah öyle olmaz
atasözleri geçmişin tecrübelerinden ilmik ilmik süzülüp günümüze gelmiştir dikkate almak lazım ve seyrek düşürmemeye gayret etmek lazım özüne dön gözlemci şu bizim dolap işini hallet diğerlerine sonra dadanırsın@destere haklı fazla konu olunca birbirine karışıyor tabi okuyanlar için benim açımdan sıkıntı yok Bakarız duruma göre olmadı sezon finali yaparız
Hızlı giden atın boku seyrek düşer derler İnşallah öyle olmaz
Dolap burada aynen 24 saat zaten gizemli onda dolap ne arasınDolap bu dizide olacak
duruma göre değişen bir dizi olacak desene
Senin dolaba yarın akşam Natashia girecek Rus Sen ne dolaplar görecen haberin yokatasözleri geçmişin tecrübelerinden ilmik ilmik süzülüp günümüze gelmiştir dikkate almak lazım ve seyrek düşürmemeye gayret etmek lazım özüne dön gözlemci şu bizim dolap işini hallet diğerlerine sonra dadanırsın
ben karıştırdım senaryo gözlemcinin her senaryosuna dolap koyması lazım başka türlü olmazDolap bu dizide olacak
duruma göre değişen bir dizi olacak desene
Dolap burada aynen 24 saat zaten gizemli onda dolap ne arasın
ben karıştırdım senaryo gözlemcinin her senaryosuna dolap koyması lazım başka türlü olmaz
kız daha dolaptayken benide dolaba soksan kaçırmayalım fırsatı ama sana pekde güvenim yok kız çıktıktan sonra sokarsın bizi dolaba, artık işini bilmeyen çavuşlar gibi boş dolaba çalışırızSenin dolaba yarın akşam Natashia girecek Rus Sen ne dolaplar görecen haberin yok
Yani çok tüyo vermeyelim ama , sen dolabı kullanmasını bileceksin Yarın ki bölümü dört gözle bekliyorsun şimdiden @Çiğdem- görüyon mu seninki oruslara dadandıkız daha dolaptayken benide dolaba soksan kaçırmayalım fırsatı ama sana pekde güvenim yok kız çıktıktan sonra sokarsın bizi dolaba, artık işini bilmeyen çavuşlar gibi boş dolaba çalışırız
kız daha dolaptayken benide dolaba soksan kaçırmayalım fırsatı ama sana pekde güvenim yok kız çıktıktan sonra sokarsın bizi dolaba, artık işini bilmeyen çavuşlar gibi boş dolaba çalışırız
Bu dolabın içinden kötü bir şey çıkacak bence sana @destereYani çok tüyo vermeyelim ama , sen dolabı kullanmasını bileceksin Yarın ki bölümü dört gözle bekliyorsun şimdiden @Çiğdem- görüyon mu seninki oruslara dadandı
kız daha dolaptayken benide dolaba soksan kaçırmayalım fırsatı ama sana pekde güvenim yok kız çıktıktan sonra sokarsın bizi dolaba, artık işini bilmeyen çavuşlar gibi boş dolaba çalışırız
Bu dolabın içinden kötü bir şey çıkacak bence sana @destereYani çok tüyo vermeyelim ama , sen dolabı kullanmasını bileceksin Yarın ki bölümü dört gözle bekliyorsun şimdiden @Çiğdem- görüyon mu seninki oruslara dadandı