Ortasındaki topu yapayım hem sübniminal mesaj olurSende seversin, gel profilini bu haftaya özel Kanal D yap.
Bu kadar mı?
Ortasındaki topu yapayım hem sübniminal mesaj olurSende seversin, gel profilini bu haftaya özel Kanal D yap.
Bu kadar mı?
Sende seversin, gel profilini bu haftaya özel Kanal D yap.
Bu kadar mı?
Ortasındaki topu yapayım hem sübniminal mesaj olur
Ay yerim, muhteşemmiş.
Yasemince efsanesini de buradan analım. Türkiye'de yapılan en muazzam işlerden biri. O da keşke tekrar başlasa.
Kanal D'nin tüm dizileri muazzam zaten, şu an yayında olan Dostlar Mahallesi ile bu aşka devam edebilirsin.Yasemince efsanesini de buradan analım. Türkiye'de yapılan en muazzam işlerden biri. O da keşke tekrar başlasa.
Ben her zaman objektifim zaten, D hep iyi olduğu için bende övüyorum.Yiğit keşke her zaman şu yazıdaki gibi objektif olsan.
Sen kanalı övme, itici oluyor, müşterileri kaçırıyorsun.Kanal D'nin tüm dizileri muazzam zaten, şu an yayında olan Dostlar Mahallesi ile bu aşka devam edebilirsin.
Ben her zaman objektifim zaten, D hep iyi olduğu için bende övüyorum.
Senin için kafamı kırarım ama bunu benden isteme
Şunu yap o zaman, hadi bekliyorum. Topu için 1 hafta yap, benimmm içinnn. Yiğidin teklifini kabul eder hem.
Ay yerim, muhteşemmiş.
Profilindeki gibi itici mi olalım .ssSen kanalı övme, itici oluyor, müşterileri kaçırıyorsun.
Hadi ya yaparsın, nolurr.Senin için kafamı kırarım ama bunu benden isteme
Mükemmelsin.Son zamanlar bozsalar da Tarihiyle mükemmel bir kanal. Son 20 yili baz alirsak kalite olarak bence Show Tv'nin de üstünde Türkiyenin en kaliteli televizyon kanali. Umarim eski günlerine döner.
Hediyem aslinda Kanal D'nin bana çocukluk hediyesi.
Ekli dosyayı görüntüle 58087
Avatarımdaki karizma, forum üyelerinin toplamında bile yok.Profilindeki gibi itici mi olalım .ss
Hadi ya yaparsın, nolurr.
Mükemmelsin.
Canımı versem ?Profilindeki gibi itici mi olalım .ss
Hadi ya yaparsın, nolurr.
Mükemmelsin.
Siyah Beyaz Aşk da tam sana göre.En unutulmaz diziler bir dönem kanal D den çıkıyordu şimdide fena değiller Meryem olmasa kanala pek uğrayacak gibi değilim ama iyi ki Meryem var , süper dizi
Küstüm.Canımı versem ?
Ama Kanal D'de var.Avatarımdaki karizma, forum üyelerinin toplamında bile yok.
Aramıza kara kediler pardon Kanal D ler mi girdi ? 🙁Siyah Beyaz Aşk da tam sana göre.
Küstüm.
Ama Kanal D'de var.
O top sana çok yakışacak, haydi ama.Aramıza kara kediler pardon Kanal D ler mi girdi ? 🙁
Hahahahaha sen resmini gönder onu yapayım o daha çok yakışırO top sana çok yakışacak, haydi ama.
Evet ne zamandır aklımda o da var ama nasıl hiç bilmiyorum İzliyorsan azcık tüyo ver de bakmam için neden arayayımSiyah Beyaz Aşk da tam sana göre.
Küstüm.
Ama Kanal D'de var.
Şunu yap la o zaman.Hahahahaha sen resmini gönder onu yapayım o daha çok yakışır
Al sana nedenEvet ne zamandır aklımda o da var ama nasıl hiç bilmiyorum İzliyorsan azcık tüyo ver de bakmam için neden arayayım
Kendi kalbini ver bana onu yapayım 😳Şunu yap la o zaman.