Seksendört ve Hepsi. Mükemmel Yarı Final
Seninle bunu net bir şekilde tartışırdım da o son cümlen bütün konsantrasyonumu bozdu. Ayrıca Senden daha güzel benim için Duman'ın TOP 5'inde bile giremez. Zevkler farklı deyip geçelim.84'ü niye küçümsediğini anlamadım? Finalde Duman ve 84 olacak olması zaten baştan belliydi ve umarım 84 kazanır. Bu adamların harika ve efsanevi şarkıları var, zaten etkinlik 2017 için değil de tüm zamanlar olduğu için en güçlü favorinin 84 olması gayet normal. Ölürüm Hasretinle, Affet, Azap gibi efsane şarkıları tek başına yeter. Duman'ın da Senden Daha Güzel'i var ama bir Ölürüm Hasretinle değil.
Dinleyip öyle oy verin bari
Dinleyip öyle oy verin bari
zaten geride oyunu bekliyoruz o zamanEvet yorum harika, yalnız bari ilkkez kendilerinden dinlediğimiz bir şarkı paylaşsaydın.
AA şuan dinliyorum ve harika yorum hakkını vermek zorundayım.
Ilkez duyuyorum galiba bu gruptan bu şarkıyı
Bu şarkıyı çok seviyorumBence de dinleyip öyle oy versinler, bazen tek bir şarkı dünyalara bedeldir.
Ben ilk dakikalarda vermiştim oyumuzaten geride oyunu bekliyoruz o zaman
Ihanet degil Duman candir Athena onlardan sonra gelir Athena ile 7.sezonda yaristim benBu şarkıyı çok seviyorum
Ben ilk dakikalarda vermiştim oyumu
Bu arada türkçe gurup demek galiba. Ben hep grup yazmaya alışkınım isveçcemden dolayı
@S.G.A.T. ben 2 yere oy vermemiştim
onuda tamamladım bugün. Geride olan Athena'ya verdim ama sen ihanet etmişsin
Yok laf değil. Demek gurup diye yazılıyor. Emin olmak istedimIhanet degil Duman candir Athena onlardan sonra gelir Athena ile 7.sezonda yaristim ben
Gurup derken laf mi atiyordun?
Gidisat öyle ama Duman'in kazanmasi icin elimden geleni yapacagim
Nerede yanlis yazdim?Yok laf değil. Demek gurup diye yazılıyor. Emin olmak istedim
Ana şimdi farkettimGidisat öyle ama Duman'in kazanmasi icin elimden geleni yapacagim
Nerede yanlis yazdim?
Manga yarı finalde Duman la eşleşirse Manga derim @MasacRE-Gidisat öyle ama Duman'in kazanmasi icin elimden geleni yapacagim
Nerede yanlis yazdim?