Aliye ne oldu iyileştimiHüsnü başkomiserin elinden kaçırdığı adam Muzafer Tahsin 2 senin seyrettiğin dizi vardıyla kara para aşk konu kara para aklıyan çete
Aliye ne oldu iyileştimiHüsnü başkomiserin elinden kaçırdığı adam Muzafer Tahsin 2 senin seyrettiğin dizi vardıyla kara para aşk konu kara para aklıyan çete
iyileşti hastahanede operasyon yaptı fidyeciyi yakaladıAliye ne oldu iyileştimi
O uyuşturucu satan kadın yakalandımıiyileşti hastahanede operasyon yaptı fidyeciyi yakaladı
kanal d yle alakalı televizyona koyan o doğru dürüst medya planmacısı kanalın işte o sıkıntı türker inanoğlu bölümün cdsi onlar fragmanı yapan kanal @papuleoo trtnin sarhoşluğunamı takıldı bizimkiler 465 bölüm sürmüş az kaldı rekoru egale etmeye
zeynep murata dayak attımı @papuleoo pelin olayında yani Nadir türkmen faciasında
yakalandı şantaj çeteside yakalandı Hakanla Aylinin evliği 6 ay sürdüO uyuşturucu satan kadın yakalandımı
Boşandılar mı 😱yakalandı şantaj çeteside yakalandı Hakanla Aylinin evliği 6 ay sürdü
hayır hakana tokat attı Aylin herkesin içinde hakanın gururu kırıldıO değilde bu Hakanla Aylinin evliliği niye kısa sürdü ara ara bakıyorum bende çocukları olmuyordu o yüzdenmi
hayır hakana tokat attı Aylin herkesin içinde hakanın gururu kırıldı
çok önceden😱Tokatmı att aa neden bu bölümdemi attı ben izlim bi neden atmış ya
onu ben kendi isteğimle yazmadım haruna dedim zaten kaçarsın diye ve kaçtı okadar istedi bu zaten gelecekte gördüğüm bir romantik komedi rüyamda gördümSana söylemiştim ama dinlemedin. Romantik komedi senin işin değil diye. Biz bombalara alışmışız.
458.BölümdeKaç bölüm önce
onu ben kendi isteğimle yazmadım haruna dedim zaten kaçarsın diye ve kaçtı okadar istedi bu zaten gelecekte gördüğüm bir romantik komedi rüyamda gördüm
458.Bölümde
461.bölüm yayınlandıBu hafta kaçıncı bölümü yayınlandı ki
461.bölüm yayınlandı
kıskançlı kocasına güvenmedi metresi var zannettiHe tmm 2 bölüm önce olmuş izlemeye çalışım bakım niye tokat atmış merak ettim
kıskançlı kocasına güvenmedi metresi var zannetti