YS Dargın Çiçekler 2.Bölüm(Özel Konuk denizz19)

Giresunca benim dilim :A :A :A

Şimdi sizi anlatıyorum :A

Gözlemci : Kanalında dizi yayınlamak istiyorum pompy bey
pompy : tamam ama pompyce konuşucaksın
Gözlemci : nasıl yani beyefendi
pompy : beyefendi değil Ali Ozan Müdür diyeceksin
Gözlemci : Emredersin müdürüm :F :F :F
Hahah kahkaya attım :F ama daha çok bana bombalı sahneler öneriyor @pompy :A

Bende karar verdim kızların evinde bomba patlatacam :F :F

:kiki::kiki:Anemm olaylara gel demek oda kadın kılığına girecekk ay biran önce yaz okumak istiyorumm
Asıl olay sizin üvey kardeşiniz çıkacak :A aa amma spoiler verdim ben :F :F hemde tanıdık çok tanıdık biri :A :A
Bu tarz konularda şansım yaverdir ama sanmam bu kez olmaz :F
Dur dua edeyim de sen askere gitmeden şansın yaver gitsin :A

Bakarsın televziyon bulamazsın, ne bulursan şükret bence :A kanal önemli değil televizyon olsun diye dua etmeliyiz :F

Asıl olay sizin üvey kardeşiniz çıkacak :A aa amma spoiler verdim ben :F :F hemde tanıdık çok tanıdık biri :A :A

Bakarsın televziyon bulamazsın, ne bulursan şükret bence :A kanal önemli değil televizyon olsun diye dua etmeliyiz :F
Sana 1 tane pompyce sözcük bir tanede bombalı oda ayarlamıştır yakında senide kaybederiz aklı başında çocuktun üzüldüm cnm :A :A :A

:Fayy birde üvey kardeşimizmi varr karışacak ortalık hemde fena haldee

Şimdi pompy sana Görele ilçesine git diyecek sakın dinleme :A :A :A
Görele güzel yer :Z:Z ben şöyle yapayım senin karakterin Giresunlu olmasını ve memleketine gitmesini sağlayayım :A sonra otobüste bomba patlasın ama sen kurtul ancak memleketine vardığında birde terörist peşine düşsün :A ne aksiyon olur :F @pompy sen ne diyorsun bu işe :A

Görele güzel yer :Z:Z ben şöyle yapayım senin karakterin Giresunlu olmasını ve memleketine gitmesini sağlayayım :A sonra otobüste bomba patlasın ama sen kurtul ancak memleketine vardığında birde terörist peşine düşsün :A ne aksiyon olur :F @pompy sen ne diyorsun bu işe :A
Hahaha aman @pompy e akıl sorma :F :F :F

Bari peşimden bolapla @destere de gelsin yuvarlanıp otobüsümün barajına falan girsin :F

Dolaba sürtmek :A Girmek ortadan kaybolmak :A Neyse anlamayanlar için düzeltirim sende @destere ile takıla takıla sürtmek kelimesini sadece o bildiğimizi sürtüşmek kelimesiyle karıştırdın sanırım :A :A :A

Niye koca gardropa girmek için kedi mi olması gerekiyor :A :A :A Koca fili soksam girer

Orası da sürpriz :A :A Haftaya öğreniriz neden kaçtın acaba :A Askerdeyken takip et buraları :A

Hahahaha :F :F Söz dizisi izletirler :A

Haftaya daha iyi konular sizleri bekliyor abla :A :A Daha sizin abiniz girecek kadroya :A :A

Aklımdan geçen de buydu :F :F :F

Hahahah :F :F :F

Aynen dolapla ilişkiye gireceksin haberin yok :A :A :A @Çiğdem- Sürttün işte girdin sürtüşmedin :A :A ağzımı bozduruyorsun

Ayrıca dizi paradi ne bekliyorsun olacak o kadar evi çamaşır suyuna yatırayım demek mecazı :A git de bi Türkçe kursuna yazıl :F Evi temizleyecek işte daha ne olsun :A :A

Bekliyorummm :Z:Z
mecazın batsın o nasıl mecazdır la ilk kez duyuyorum dolaba sürtmenin dolaba girmek anlamına geldiğini hangi mecaza dayandırdın anlamadım :) direk bizi dolapla halvete sokacaksında bari dolabı güzel bir kız şeklinde tarif etseydin :)

Aklın yolu bir bende o kısmı anlamamıştım :F

senin dolabın içine saklanmanı dolaba sürtüyor diye anlatıyor bu nasıl senarist ayoll :F Giresuncamı bile bu anlatım şekliyle geçen @gözlemci yi kutluyorum :F

Gerçi @pompy kanalında yayınlanmış dizi kanalın kuralı gereği gözlemci pompy ce anlatmış kelimeleri :A :A :A
orda gözlemeci mecaz yapmış aklınca bizi uyutacak:) öyle mesajmı olur ? ama senin giresuncanı geçecek kadarda değil hogatham sen ayrı bir yerdesin bu konuda eline kimse su dökemez :)

Söz dizisi de güzel KÇ izlemesem Söz izlerdim :A
şu kırgınları KÇ diye kısaltman hiç hoş değil :) yanlış anlayan çıkar herkesin kalbi benim kalbim kadar temiz değil :)

Yan komşular fena olacak özellikle sokak sanatı Feride ye aşık olacak ve neler neler :F
ferideyide benim dolaba koyabilirsin sorun olmaz :)

Düşünsene komutan KÇ hastasıymış :F

töbe töbe :) yandi acemiler desene :)

Son düzenleme:
mecazın batsın o nasıl mecazdır la ilk kez duyuyorum dolaba sürtmenin dolaba girmek anlamına geldiğini hangi mecaza dayandırdın anlamadım :) direk bizi dolapla halvete sokacaksında bari dolabı güzel bir kız şeklinde tarif etseydin :)

orda gözlemeci mecaz yapmış aklınca bizi uyutacak:) öyle mesajmı olur ? ama senin giresuncanı geçecek kadarda değil hogatham sen ayrı bir yerdesin bu konuda eline kimse su dökemez :)

şu kırgınları KÇ diye kısaltman hiç hoş değil :) yanlış anlayan çıkar herkesin kalbi benim kalbim kadar temiz değil :)

@gözlemci şuan pompy kanalının moduna girmiş durumda :A bu dizinin yayından kalkmasını sağlayalım yoksa çocuğu kabedecez :A :A :A

Hahaha aman @pompy e akıl sorma :F :F :F

Bari peşimden bolapla @destere de gelsin yuvarlanıp otobüsümün barajına falan girsin :F
Hahah o ne öyle bir ara Fox tv de sihirli gardolap vardı :F onun gibi @destere ded gelir peşinden :F

Bu hafta Rus girecek diziye :A Natashia :F seni onunla dolaba sıkıştırıvericem :A
Az daha uzun yaz daha iyi olacak :A
Bu şaka mı gerçek mi anlamadım şimdi :A :A
Eline sağlık @gözlemci eğlenceli bir bölüm D
@denizz19 dan yararlanman iyi. Reyting makinesi beyefendi :A
Senide @denizz19 un yengesi olarak alabilirim kadroya :A :A
Hahahah Oooo iyisin @gözlemci başka iş bulmana gerek kalmadı ölene kadar pompy sana bakar birde bomba patlatırsan tamamdır :A :A :A @destere
Bombayı @destere ile Natashia öpüşürken patlatacam onu da sen koyacaksın :A :F
Hhaha aa evet @gözlemci giderek tehrikeli hale gelmeye başladı bu foruma 2 pompy fazla gelir gözlemci yi harcıyacaz mecbur :A :A :A
Bakalım kim kimi harcayacak :A Sen beni bozuk para zannettin sanırım :A Ben öyle kolay harcanacak küçük meblağ değilim :A :F