Ama eve girmesi hiç kolay olmayacakAyy sokak sanati Ferideyemi aşık olacak oyy aşka bak sen yaa
belki Allah yüzüne gülerValla süper olur![]()
Ama eve girmesi hiç kolay olmayacakAyy sokak sanati Ferideyemi aşık olacak oyy aşka bak sen yaa
belki Allah yüzüne gülerValla süper olur![]()
Ama eve girmesi hiç kolay olmayacako da kadın kılığına girecek
belki Allah yüzüne gülersende çekirdek çitler KÇ izlersin
![]()
Bu tarz konularda şansım yaverdir ama sanmam bu kez olmazAma eve girmesi hiç kolay olmayacako da kadın kılığına girecek
belki Allah yüzüne gülersende çekirdek çitler KÇ izlersin
![]()
Hahah kahkaya attımGiresunca benim dilim![]()
![]()
Şimdi sizi anlatıyorum
Gözlemci : Kanalında dizi yayınlamak istiyorum pompy bey
pompy : tamam ama pompyce konuşucaksın
Gözlemci : nasıl yani beyefendi
pompy : beyefendi değil Ali Ozan Müdür diyeceksin
Gözlemci : Emredersin müdürüm![]()
![]()
![]()
Asıl olay sizin üvey kardeşiniz çıkacakAnemm olaylara gel demek oda kadın kılığına girecekk ay biran önce yaz okumak istiyorumm
Dur dua edeyim de sen askere gitmeden şansın yaver gitsinBu tarz konularda şansım yaverdir ama sanmam bu kez olmaz![]()
Sana 1 tane pompyce sözcük bir tanede bombalı oda ayarlamıştır yakında senide kaybederiz aklı başında çocuktun üzüldüm cnmHahah kahkaya attımama daha çok bana bombalı sahneler öneriyor @pompy
Bende karar verdim kızların evinde bomba patlatacam![]()
Asıl olay sizin üvey kardeşiniz çıkacakaa amma spoiler verdim ben
![]()
hemde tanıdık çok tanıdık biri
![]()
Dur dua edeyim de sen askere gitmeden şansın yaver gitsin
Bakarsın televziyon bulamazsın, ne bulursan şükret bencekanal önemli değil televizyon olsun diye dua etmeliyiz
![]()
Hahah kahkaya attımama daha çok bana bombalı sahneler öneriyor @pompy
Bende karar verdim kızların evinde bomba patlatacam![]()
Asıl olay sizin üvey kardeşiniz çıkacakaa amma spoiler verdim ben
![]()
hemde tanıdık çok tanıdık biri
![]()
Dur dua edeyim de sen askere gitmeden şansın yaver gitsin
Bakarsın televziyon bulamazsın, ne bulursan şükret bencekanal önemli değil televizyon olsun diye dua etmeliyiz
![]()
Haftaya sana kurşun geçirmez yelek giydirip dibinde bomba patlatacamSana 1 tane pompyce sözcük bir tanede bombalı oda ayarlamıştır yakında senide kaybederiz aklı başında çocuktun üzüldüm cnm![]()
![]()
![]()
Şimdi pompy sana Görele ilçesine git diyecek sakın dinlemeHaftaya sana kurşun geçirmez yelek giydirip dibinde bomba patlatacamhem öldürmeyecem hem süründürmüş olacam hemde reyting
![]()
Görele güzel yerŞimdi pompy sana Görele ilçesine git diyecek sakın dinleme![]()
![]()
![]()
Hahaha aman @pompy e akıl sormaGörele güzel yerben şöyle yapayım senin karakterin Giresunlu olmasını ve memleketine gitmesini sağlayayım
sonra otobüste bomba patlasın ama sen kurtul ancak memleketine vardığında birde terörist peşine düşsün
ne aksiyon olur
@pompy sen ne diyorsun bu işe
![]()
mecazın batsın o nasıl mecazdır la ilk kez duyuyorum dolaba sürtmenin dolaba girmek anlamına geldiğini hangi mecaza dayandırdın anlamadımDolaba sürtmekGirmek ortadan kaybolmak
Neyse anlamayanlar için düzeltirim sende @destere ile takıla takıla sürtmek kelimesini sadece o bildiğimizi sürtüşmek kelimesiyle karıştırdın sanırım
![]()
![]()
Niye koca gardropa girmek için kedi mi olması gerekiyor![]()
![]()
Koca fili soksam girer
Orası da sürpriz![]()
Haftaya öğreniriz neden kaçtın acaba
Askerdeyken takip et buraları
Hahahaha![]()
Söz dizisi izletirler
Haftaya daha iyi konular sizleri bekliyor abla![]()
Daha sizin abiniz girecek kadroya
![]()
Aklımdan geçen de buydu![]()
![]()
Hahahah![]()
![]()
Aynen dolapla ilişkiye gireceksin haberin yok![]()
![]()
@Çiğdem- Sürttün işte girdin sürtüşmedin
![]()
ağzımı bozduruyorsun
Ayrıca dizi paradi ne bekliyorsun olacak o kadar evi çamaşır suyuna yatırayım demek mecazıgit de bi Türkçe kursuna yazıl
Evi temizleyecek işte daha ne olsun
![]()
Bekliyorummm![]()
orda gözlemeci mecaz yapmış aklınca bizi uyutacak
şu kırgınları KÇ diye kısaltman hiç hoş değilSöz dizisi de güzel KÇ izlemesem Söz izlerdim![]()
ferideyide benim dolaba koyabilirsin sorun olmazYan komşular fena olacak özellikle sokak sanatı Feride ye aşık olacak ve neler neler![]()
Düşünsene komutan KÇ hastasıymış![]()
@gözlemci şuan pompy kanalının moduna girmiş durumdamecazın batsın o nasıl mecazdır la ilk kez duyuyorum dolaba sürtmenin dolaba girmek anlamına geldiğini hangi mecaza dayandırdın anlamadımdirek bizi dolapla halvete sokacaksında bari dolabı güzel bir kız şeklinde tarif etseydin
orda gözlemeci mecaz yapmış aklınca bizi uyutacaköyle mesajmı olur ? ama senin giresuncanı geçecek kadarda değil hogatham sen ayrı bir yerdesin bu konuda eline kimse su dökemez
şu kırgınları KÇ diye kısaltman hiç hoş değilyanlış anlayan çıkar herkesin kalbi benim kalbim kadar temiz değil
ferideyide benim dolaba koyabilirsin sorun olmaz
töbe töbeyandi acemiler desene
![]()
Hhaha aa evet @gözlemci giderek tehrikeli hale gelmeye başladı bu foruma 2 pompy fazla gelir gözlemci yi harcıyacaz mecburpompy nin yapacağı en iyi iş bombayı gözlemcinin altına yerleştirmek olacaktırgözlemciden kurtulmamız şart
![]()
Hahah o ne öyle bir ara Fox tv de sihirli gardolap vardı
Bu hafta Rus girecek diziyemecazın batsın o nasıl mecazdır la ilk kez duyuyorum dolaba sürtmenin dolaba girmek anlamına geldiğini hangi mecaza dayandırdın anlamadımdirek bizi dolapla halvete sokacaksında bari dolabı güzel bir kız şeklinde tarif etseydin
orda gözlemeci mecaz yapmış aklınca bizi uyutacaköyle mesajmı olur ? ama senin giresuncanı geçecek kadarda değil hogatham sen ayrı bir yerdesin bu konuda eline kimse su dökemez
şu kırgınları KÇ diye kısaltman hiç hoş değilyanlış anlayan çıkar herkesin kalbi benim kalbim kadar temiz değil
ferideyide benim dolaba koyabilirsin sorun olmaz
töbe töbeyandi acemiler desene
![]()
Bu şaka mı gerçek mi anlamadım şimdiAz daha uzun yaz daha iyi olacak![]()
Senide @denizz19 un yengesi olarak alabilirim kadroya
Bombayı @destere ile Natashia öpüşürken patlatacam onu da sen koyacaksın
Bakalım kim kimi harcayacakHhaha aa evet @gözlemci giderek tehrikeli hale gelmeye başladı bu foruma 2 pompy fazla gelir gözlemci yi harcıyacaz mecbur![]()
![]()
![]()