Hhahah 2.sezon finaliydi bende orada kalmıştımNe ara 4 oldu bu ben en son bi kadın bi kadını itmişti orda kalmıştım
Ne ara 4 oldu bu ben en son bi kadın bi kadını itmişti orda kalmıştım
cookie teyzenin altı yazılmış sahnesi yokmuydu böyle niçin sinirleniyor niçin soyunmak istiyor anlaşılmıyor
Senden bildirim geldi dedim eltim beni neden bu kötü diziye etiketledi.
3x10
Sezon arasından güzel bir dönüş bölümü oldu.
8/10Cookie, Lucious’a beni silemezsi diyor ama Angelo'nun koynuna atlamaya gidiyor. Lucious’un yerinde ben olsam sopayla girişirdim. Yalnız Taraji P. Henson çok iyi oynamış Emmy adaylığı cepte.
Tiana ve Nessa kavgası da ayrıca güzeldi.
İnşallah bende bakacam hayırlısı ilee
kız 4.sezon konusu nerede abuk sabuk cw dizilerine konu açılıyor bu diziye yok mu.ss neyse 4x09 harika bir sezon arası yaptı diziBiz @destere ile bunu bıraktık ayoll bir toplantı yapıp
Kraliçem açmış konunu işte. @Çiğdem-kız 4.sezon konusu nerede abuk sabuk cw dizilerine konu açılıyor bu diziye yok mu.ss neyse 4x09 harika bir sezon arası yaptı dizi
cookie & lucious ın ateşli dansı in ; behlül & bihter tangosu out oldu @sokak sanati çatla
ay ne diyordum cookie nasıl da yere serdi duboisleri hemi de kendi balolarında en son zümrüt sultan böyle bir darbe indirmişti @xBUGRAx gerçi ben diana dubois i kendim dövmek istiyordum oynayan teyze 69 yaşında olmasa saçını başını yolardım; sırf @OzaN la @Tolstoyevski nin dikkat ettiği emmy e 3 kere aday omuş birkaç overrop dizide oynamış diye gençliğinde kadını lyonların en uzun süren düşmanı yaptılar çok gıcık oldum.ss
ay neyse gay oğlan jamal sonunda katil de oldu resmen büyük aşk yaşıyorlar warrenla tabi ölmediyse warren çatlayın @Yiğitt @berkann @Ahmed
anika yine yırttı yetti be @Çiğdem- in hakeem oğlan yine affeti kadını hapse girmeyecek
andre tam babasına arabayı bombayı koyanın kendisi olduğunu itiraf ediyordu ki claduia adamı kaçırdı .ss ıyy bu demi moore da overrop birisi @Aserat ın sevdiklerinden neyse herkese diziye geri dönmeyi tavsiye ediyorum 3.sezonu atlayıp 4.sezondan izleyebilirsiniz @Forumdash @Harunnn60 @vadikızı @Dosi
İlk 2 sezonu izledik hep birlikte cnm ama 3.sezon @xemrexxx i tek bırakıp şu etikette görünenler olarak biz topluca uzaklaştık dizidenEltim izlemiyor diziyi bildiğim kadarıyla. @destere
İlk 2 sezonu izledik hep birlikte cnm ama 3.sezon @xemrexxx i tek bırakıp şu etikette görünenler olarak biz topluca uzaklaştık diziden
Borolice ne yaay bu hogathadan borilce bile olmaz ne kraliçesi
Eltim izlemiyor diziyi bildiğim kadarıyla. @destere
tosbağa burda baroniçe demek istedi sanırım? baronun karısı yaniBorolice ne ya
2. sezonda bırakmıştım sanırım
tosbağa burda baroniçe demek istedi sanırım? baronun karısı yani
burda baron ben oluyorum gibi
Borolice ne ya
Aaa evet @destere güzel açıklamış biz Baron ve Baronliçe oluyoruzay bu hogathadan borilce bile olmaz ne kraliçesi
Borolice ne ya
2. sezonda bırakmıştım sanırım
börülce diyecektim neyse çiğdem sen rüyanda bile sharon stone olamazsın
@destere @mrt-06börülce diyecektim neyse çiğdem sen rüyanda bile sharon stone olamazsın
Ekli dosyayı görüntüle 58058
her zamanki halim centilmenlik ruhumun derinliklerine kadar işlemiş bir kere
Ne ara 4 oldu bu ben en son bi kadın bi kadını itmişti orda kalmıştım
Eltim izlemiyor diziyi bildiğim kadarıyla. @destere
kız becky hamileymiş ben destereden şüpheleniyorum zaten çiğdem beni taşıyamıyor beni taşıyabilecek kadın arıyorum demişti eee desterenin 130-140 olduğunu düşünürsek becky tam aradığı kadın oluyor2. sezonda bırakmıştım sanırım
Hhahah Aaa tövbe tövbe @destere bakmaz buna Zaten bu diziden kurtarmıştım onu kaçmıştık birliktekız becky hamileymiş ben destereden şüpheleniyorum zaten çiğdem beni taşıyamıyor beni taşıyabilecek kadın arıyorum demişti eee desterenin 130-140 olduğunu düşünürsek becky tam aradığı kadın oluyor
Ekli dosyayı görüntüle 58992
bu bölümde 3 zenci diva isimli mzik gubu konuktu ortadaki diva biraz daha zorlarsa divaların hası bülent ablama benzeyebilir neyse üçünü @MasacRE- @MEnes ve @eskici arasında paylaştırdım diyelim
@Dosi @kerem @serhatt @Harunnn60