Bekliyoruz bakalım, yarın gece izlerim bölümü.![]()
TV izlemiyorum ben yıllardır, öyle ara sıra açıyorsam da dizi için açmam. Netten izlemek daha güzel, reklamsız falan.Sen niye tvden izlemiyorsun diziyi netten izlemek zor olmuyormu![]()
TV izlemiyorum ben yıllardır, öyle ara sıra açıyorsam da dizi için açmam. Netten izlemek daha güzel, reklamsız falan.![]()
Haber uzun süredir izlemiyorum, sürekli netten haberleri takip ediyorum zaten.Yaa haber falandamı izlemesin sen ilginç ben netten zor izliyorum ya iyi oluyor aslında reklamsız da izleyemiyorum birikiyor daha söz son iki bölümünü izleyemedim mesela
Haber uzun süredir izlemiyorum, sürekli netten haberleri takip ediyorum zaten.Ben biriktirmiyorum, zaten şu an 4 dizim var. Ertesi gününde, işten gelince izleyip aradan çıkarıyorum.
![]()
Bekliyoruz gerçi misafirler görüşmeler falan izlemek zor olsa da bir şekilde izleyeceğim.![]()
Beni uğurlamaya geliyorlar işteOo akşama misafirlermi var burda çok olamıcan o zaman😳
Beni uğurlamaya geliyorlar işteolurum ben
![]()
@vadikızı izleyemedimbu gece netten izleyeceğim.
İzlemeden gitmemFilizle Barış süperdi yaa evlilik olacakmı bakalım
Tamam bonişimm gecede izleme yarın yolculuk var dinlen misafir falan yorulmuşsundur![]()
İzlemeden gitmem![]()