Bizim Hikaye 14.Bölüm Yorumları

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,792
Puanı
1,060

FOX Tv nin sevilen dizisi Bizim Hikaye 14.bölümüyle ekranlara geliyor.
Başrollerini Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağızcan Konyalı, Nejat Uygur ve Evrim Doğan gibi paylaştığı Bizim Hikaye yeni bölümüyle bu akşam 20:00'da FOX'ta.
Yorumlar buraya​

TV izlemiyorum ben yıllardır, öyle ara sıra açıyorsam da dizi için açmam. Netten izlemek daha güzel, reklamsız falan. :D

:DYaa haber falandamı izlemesin sen ilginç ben netten zor izliyorum ya iyi oluyor aslında reklamsız da izleyemiyorum birikiyor daha söz son iki bölümünü izleyemedim mesela

:DYaa haber falandamı izlemesin sen ilginç ben netten zor izliyorum ya iyi oluyor aslında reklamsız da izleyemiyorum birikiyor daha söz son iki bölümünü izleyemedim mesela
Haber uzun süredir izlemiyorum, sürekli netten haberleri takip ediyorum zaten. :D Ben biriktirmiyorum, zaten şu an 4 dizim var. Ertesi gününde, işten gelince izleyip aradan çıkarıyorum. :D

Haber uzun süredir izlemiyorum, sürekli netten haberleri takip ediyorum zaten. :D Ben biriktirmiyorum, zaten şu an 4 dizim var. Ertesi gününde, işten gelince izleyip aradan çıkarıyorum. :D

:DHe netten olunca izlemeye gerek yok tabii ne güzel ben tam izlicem birşey çıkıyor kalıyor ya birde kızkardeşimin ordada bakamadım ondan birikti birazdan sözü izlicem zaten bizim hikayeye kadar

Bekliyoruz gerçi misafirler görüşmeler falan izlemek zor olsa da bir şekilde izleyeceğim. :D

Filiz Barış harikasınız siz ya ne tatlı çift oldunuz siz:love1:

Ayy Rahmetin durumu filiz öğrendi ah be rahmet

Son düzenleme: