YS Dargın Çiçekler 2.Bölüm(Özel Konuk denizz19)

benim diziye beni etiketlememiş saftirik gözlemeci :)) o kadar iş bilmez biri :)

harika olmuş bazı yerler ama heyecan ve tempo hala düşük yani pekde beğendim sayılmaz fok gibi olmuş la bu nasıl senaryo :)) gittikçe yorumum dahada batacak gibi :)

şu dolaba sürtme işi nasıl oluyor ben onu anlamadım bir çeşit dolap fantazisi falanmı yapıyoruz :)
@denizz19 i bir an önce konudan dışlaman güzel olmuş daha şarkıya başlamadan askere göndermek en iyi çözüm bencede :)

@Çiğdem- in ablası meleğe dil çıkardığı sahneyi resimli olarak göstermen lazımdı böyle heyecanı düşüyor olayın o sahneyi canlı izlemek isterim :)

birde şu kısım çok ilginç :) feride evi çamaşır suyuna yatırıyor :)
Dizi cezamı alsın Rtürkten @mrt-06 tarafından 2 hafta yayınlanmama cezası alırsa Rtürkten seni Polatın yardımcısı yapar @emree-29

Okudum ama dolaba girdiği yazmıyor @destere dolaba sürtüyor diyor o ne demekse
:F :F :F
Dolaba sürtmek :A Girmek ortadan kaybolmak :A Neyse anlamayanlar için düzeltirim sende @destere ile takıla takıla sürtmek kelimesini sadece o bildiğimizi sürtüşmek kelimesiyle karıştırdın sanırım :A :A :A

Galiba dudu girmiş Destere yi kediye çevirmiş
Niye koca gardropa girmek için kedi mi olması gerekiyor :A :A :A Koca fili soksam girer

Çok güzel olmuş bir de benim konuk olmam diziye artı hava katmış işini biliyorsun. :A emeğine sağlık ama neden askerden kaçtım acaba :F
Orası da sürpriz :A :A Haftaya öğreniriz neden kaçtın acaba :A Askerdeyken takip et buraları :A
Kırgın Çiçekler izlettirmeyip Vatanım Sensin izlettirmişler sana sanırım Askerde ,gerçek hayatta bile kaçma ihtimalin var senaryo diyip geçme :A :A :A @gözlemci
Hahahaha :F :F Söz dizisi izletirler :A
@gözlemci :kiki::kiki::kiki:ayy koptum gülmekten paşam emeğine sağlık @destere selimm babana fena yakalanmışsın yaa o nasıl hareketlerdi öylee :F@denizz19 ay feride kızkardeşin çıktı iyimi bakalım nasıl bir eğlence yapacaz denize ve o dolapla neler olacak acaba
Haftaya daha iyi konular sizleri bekliyor abla :A :A Daha sizin abiniz girecek kadroya :A :A
Askerde söz seyrettiriricekler @Çiğdem- @gözlemci
Aklımdan geçen de buydu :F :F :F
Aaa doğru Kırın Çiçekler gününde söz , Bizim Hikaye gününde Vatanım Sensin @denizz19 askerden kaçmakla haklı :A :A :A @gözlemci
Hahahah :F :F :F

benim diziye beni etiketlememiş saftirik gözlemeci :)) o kadar iş bilmez biri :)

harika olmuş bazı yerler ama heyecan ve tempo hala düşük yani pekde beğendim sayılmaz fok gibi olmuş la bu nasıl senaryo :)) gittikçe yorumum dahada batacak gibi :)

şu dolaba sürtme işi nasıl oluyor ben onu anlamadım bir çeşit dolap fantazisi falanmı yapıyoruz :)
@denizz19 i bir an önce konudan dışlaman güzel olmuş daha şarkıya başlamadan askere göndermek en iyi çözüm bencede :)

@Çiğdem- in ablası meleğe dil çıkardığı sahneyi resimli olarak göstermen lazımdı böyle heyecanı düşüyor olayın o sahneyi canlı izlemek isterim :)

Aynen dolapla ilişkiye gireceksin haberin yok :A :A :A @Çiğdem- Sürttün işte girdin sürtüşmedin :A :A ağzımı bozduruyorsun

Ayrıca dizi paradi ne bekliyorsun olacak o kadar evi çamaşır suyuna yatırayım demek mecazı :A git de bi Türkçe kursuna yazıl :F Evi temizleyecek işte daha ne olsun :A :A

Bölümü akşam yorumlarım:)
Bekliyorummm :Z:Z

Son düzenleme:
Dolaba sürtmek :A Girmek ortadan kaybolmak :A Neyse anlamayanlar için düzeltirim sende @destere ile takıla takıla sürtmek kelimesini sadece o bildiğimizi sürtüşmek kelimesiyle karıştırdın sanırım :A :A :A

Niye koca gardropa girmek için kedi mi olması gerekiyor :A :A :A Koca fili soksam girer

Orası da sürpriz :A :A Haftaya öğreniriz neden kaçtın acaba :A Askerdeyken takip et buraları :A

Haftaya daha iyi konular sizleri bekliyor abla :A :A Daha sizin abiniz girecek kadroya :A :A

Aynen dolapla ilişkiye gireceksin haberin yok :A :A :A @Çiğdem- Sürttün işte girdin sürtüşmedin :A :A ağzımı bozduruyorsun

Ayrıca dizi paradi ne bekliyorsun olacak o kadar evi çamaşır suyuna yatırayım demek mecazı :A git de bi Türkçe kursuna yazıl :F Evi temizleyecek işte daha ne olsun :A :A

Ayy bidee abimiz vardı demii yaa o gelince dahada karışacakk:kiki::kiki:

Aklın yolu bir bende o kısmı anlamamıştım :F

senin dolabın içine saklanmanı dolaba sürtüyor diye anlatıyor bu nasıl senarist ayoll :F Giresuncamı bile bu anlatım şekliyle geçen @gözlemci yi kutluyorum :F

Gerçi @pompy kanalında yayınlanmış dizi kanalın kuralı gereği gözlemci pompy ce anlatmış kelimeleri :A :A :A

Aklın yolu bir bende o kısmı anlamamıştım :F

senin dolabın içine saklanmanı dolaba sürtüyor diye anlatıyor bu nasıl senarist ayoll :F Giresuncamı bile bu anlatım şekliyle geçen @gözlemci yi kutluyorum :F

Gerçi @pompy kanalında yayınlanmış dizi kanalın kuralı gereği gözlemci pompy ce anlatmış kelimeleri :A :A :A
Aman bir kelime farklı diye hemen yargıla bizi :A

Giresunca ne :A yeni dil mi çıktı piyasaya :F :F

evet biraz @pompy nin kuralları ağır basıyor burada :A :F
Söz dizisi de güzel KÇ izlemesem Söz izlerdim :A
Gece solan gülleri açarlar sana :A Sizi hayattan bezdirmek için :A
:FAyy abimiz süper olacak süperr oo komşularımızda muhteşemler yaa
Haftaya kadro cennet mahallesi adeta :F

Aman bir kelime farklı diye hemen yargıla bizi :A

Giresunca ne :A yeni dil mi çıktı piyasaya :F :F

evet biraz @pompy nin kuralları ağır basıyor burada :A :F

Gece solan gülleri açarlar sana :A Sizi hayattan bezdirmek için :A

Haftaya kadro cennet mahallesi adeta :F