YS Dargın Çiçekler 1.Bölüm

dediğim gibi bu sefer o iş olmalı:) o iş olmazsa bir daha senaryo yazmayı bırak :)

bana kalsa sadece senaryoda ben sen ve dolap oluruz başka bişeye gerek yok zaten :)
Sen hiç merak etme üstadım :A ben sana özel bir dolap hazılryacam :A (iç ses: senin başına ne dolaplar açacam sen gör :A )
Diziyi resmen mahvetmişsin iyi ki askere gidiyorum da daha fazla katlanmıyorum bu saçma diziye. :A

Şaka bir yana gerçekten de çok sığ geldi bana sırf güldürmek için uçuk uçuk laflar ve karakterlere saçma sapan kokular yüklemişsin. Ben pek sevemedim. :A
Absürt demiştik :A İyi ki askere gidiyorsun artık eleştiren çok fazla kişi kalmıyor :A

Amacım güldürmek daha ne yapayım haftaya Feride gelecek :F

Son düzenleme:
Sen hiç merak etme üstadım :A ben sana özel bir dolap hazılryacam :A (iç ses: senin başına ne dolaplar açacam sen gör :A )

Absürt demiştik :A İyi ki askere gidiyorsun artık eleştiren çok fazla kişi kalmıyor :A

Amacım güldürmek daha ne yapayım haftaya ipek gelecek :F
Hayır sen neden bu kadar kokuları stilize hale getiriyorsun onu da anlamadım eleştiriye açık olun :A

Hayır sen neden bu kadar kokuları stilize hale getiriyorsun onu da anlamadım eleştiriye açık olun :A
Yaa oo ilk başlangıç mısır püskülüm :A Haftaya kokulardan eser kalmayacak çünkü temizlik hastası Feride dizide :A :F

Ayrıca Feride olacak pardon :A Feride'nin dizide lakabı Sterilize Feride :A :F @denizz19

Dargın Çiçekler de gelecek hafta :A

Feride bakkalı arar ve eve çamaşır suyu getirmelerini ister, çok geçmeden evin önüne bir kamyon yanaşır ve içi çamaşır suyu bidonlarıyla doludur .

Feride: Evet kızlar hepiniz dışarı bugün evi çamaşır suyuna yatırıcam
.....

Çiğdem: Abla dolap siparişini vermedim gelir birazdan
Melek: Tamam ablacım , umarım uyduruk birşey seçmemişsindir
....

Destere elindeki kız bebek ile erkek bebeği öpüştürmeye çalışırken babası gelir ve kafasına patlatır , ulan eşek herif yaşın kaç ama sen napıyorsun
Destere: Bunları öpüştürmeye çalışıyorum
Destere babası : Aklın fikrin karı kızda , kalk götür Çiğdem hanımların dolabını evine

...
Destere kendi kendine düşünür ve dolabın içerisine girer ve adamlarına dolabı Çiğdemlere götürmesini ister

....
Ancak dolap yanlış adrese bırakılır.

Salı görüşelim :A

@Dosi @turkuazz @pompy @destere @cookies @denizz19 @mrt-06 @Billy Kane @xemrexxx

Son düzenleme:
Benden daha dikkatli biri varsa o melek abla dır :A Yaa seni nasılda köşeye pıstırmış :A

Seninki aksiyonlu drama :A benimki komedi ve romantik gerilim :A @Çiğdem- :F

Bekliyoruz bu gece :A sende @denizz19 gibi yapma valla otobüse atlar evine gelir zorla okuturum :A gerçi sen mısır püskülüm gibi yapmazsın :A @denizz19

@batuhankaralar sen niye okumuyorsun :A sen bayılıcaksın :F

:F:Ftakip ediyorum ne yazacak diye ama okumuş çok şükür gelecek haftaki bölüm neşeli olacak gibi feride geliyor hahaha