YS Dargın Çiçekler 1.Bölüm

Aynen sözünü tutmuşsun :bhr: Çok teşekkür ediyorum hem sözünü tuttuğun için hemde zaman ayırıp okuduğun için :blush::bhr:

@sokak sanati da haftaya girsin de ortalık yıkılsın :A

Sana o zaman sürprizim var :A Haftaya mutlaka oku :A

@pompy beni kullanıyor musun 😱😱 @Çiğdem- :A
@pompy Ramazana kadar @gözlemci idare etsin sonra ben onu mayıskralı gibi kovarım demeye çalısıyor :A :A :A

Bu diziye kafayı taktın, 24 Saat’i unuttun. Yayınlanana kadar boykot uyguluyorum bu diziye. :A @gözlemci
Bu hafta yani önümüzdeki günlerde 2 bölüm birden yayınlayacağım :A hem pazartesi hem perşembe :A Günleri şaşırmazsam tabi :A günleri karıştırıyorum o yüzden unuttum :A
Yine ne dolabı ayoll @destere başı altından çıkmıştır kesin :F
Aynen o istedi o yüzden :A Ama dolap istediğine pişman olacak dur bakalım :F

@gözlemci spora gidiyor benim finallerim var oyüzden yazdı bunu zaten sabahın 8 inde @Aserat
Evet spor vs aklım tek orada :D Günlerde karışıyor

@denizz19 emeğe saygı da mı yok :A bir kalp bekliyoruz senden :A Ayrıca sen Kırgın Çiçekler bu sezon biterde hasretinden mahvolma diye Dargın Çiçekler çıkardım :A

@Yiğitt sen hala okumadın mı ciğerparem :bhr:

Diziyi resmen mahvetmişsin iyi ki askere gidiyorum da daha fazla katlanmıyorum bu saçma diziye. :A

Şaka bir yana gerçekten de çok sığ geldi bana sırf güldürmek için uçuk uçuk laflar ve karakterlere saçma sapan kokular yüklemişsin. Ben pek sevemedim. :A