Haftanın Sahnesi | Oya ve Serhan'ın Romantik Anları (7. Bölüm)

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,280
Puanı
1,060
Ufak Tefek Cinayetler her hafta senaryosunun yanı sıra şarkı seçimleriyle de izleyiciyi mest etmeye devam ediyor. İşte son bölümün o etkileyici anları:

Ve Laura Pergolizzi'nin (LP) sesinden 'Lost on You' şarkısının tamamı:

@MasacRE- ye söz verdim bunu izleyeceğim bir ara listeye ekledim :) ama bahsedilen dizi bumuydu başkasımıydı tam bilemiyorum :)

@MasacRE- çok bozuldu sen yokken kadın dizilerine iyice merak sardı ama sen ona bakma sakın kulak asma :A :A :A
Evet bu dizi :A Çiğdem zaten kıskançlığından sevmiyor diziyi her taraf güzel kadınlarla dolu çünkü ona aksiyon olsun sadece herifler her bölüm birbirini öldürsün yeter :A

Yabancı şarkı pek sevmem ama çok güzel olmuş sahneye, son sahne de olması ayrı bir damga vurdu. :D

Ah ah keşke Merve olmasaydı da direk evlendirseydik sizi. :bhr:

Ben korkmuştum @destere bunu izleyecek diye ama 6 ay lık ara işe yaramış kadın dizilerinden kurtulmuş :Z:Z:Z
Evet bu dizi :A Çiğdem zaten kıskançlığından sevmiyor diziyi her taraf güzel kadınlarla dolu çünkü ona aksiyon olsun sadece herifler her bölüm birbirini öldürsün yeter :A
kız gecenin 3 ünde mi girdin konuya Allah bilir bu sahneyi izledikten sonra rüyanda @destere ile neler yaptın:A

Forum İstatistikleri

Konular
176,520
Üyeler
8,564
Son Üye
gorkem