Hoşbuldum. Teşekkürler🙂Hoş geldin, kalıcı olman dileğiyle.
Harika teşekkür🙂Tamam ben Kira diye hitap ederim sanacevaplamak zorunda değilsin
Hoşbuldum. Teşekkürler🙂Hoş geldin, kalıcı olman dileğiyle.
Harika teşekkür🙂Tamam ben Kira diye hitap ederim sanacevaplamak zorunda değilsin
Niye söylemiyorsun adını? Ajan mısın yoksa? CIA mi FBI mı, hangisine bağlısın?işte cevaplamaktan kaçtığım soru hayır Kira değil.
İfşa oldum galiba çok kötü bir ajanım. İşten atmasalar bari🙁Niye söylemiyorsun adını? Ajan mısın yoksa? CIA mi FBI mı, hangisine bağlısın?
@mrt-06 forumumuzdan bilgi sızdırmaya çalışan bir ajan yakaladım, moderatör yap artık beni.İfşa oldum galiba çok kötü bir ajanım. İşten atmasalar bari🙁
Zaten sen ajanlık işini düzgün yapamadığın için beni gönderdiler. Kaç yıldır doğru dürüst bilgi bekliyoruz senden.@mrt-06 forumumuzdan bilgi sızdırmaya çalışan bir ajan yakaladım, moderatör yap artık beni.
İftiraya bak. Ben sabah 6 akşam 5 arası namusumla çalışıp forumda moderatör olmak için uğraşan bir adamım.Zaten sen ajanlık işini düzgün yapamadığın için beni gönderdiler. Kaç yıldır doğru dürüst bilgi bekliyoruz senden.
@mrt-06 bu arkadaş bana iftira atıyor, 15 günlük bir ban yapıştır da aklı başına gelsin.@DarkLegenD Ajan demek istedin herhalde
Söyleyene bak ilk suçlayan sendin@mrt-06 bu arkadaş bana iftira atıyor, 15 günlük bir ban yapıştır da aklı başına gelsin.
Sen itiraf etmiştin ama.Söyleyene bak ilk suçlayan sendin
şaka yapmak da mı suç?
Bana ne ben kanıtlamam siz kanıtlayın iddianızıŞüphe düşürdün bir kere kanıtlaman lazım Kiracım
Bana ne ben kanıtlamam siz kanıtlayın iddianızı
Şakanın suç olduğu forum da ilk defa görüyorumEvet suç. Arkadaşı şaka yaptığı için banlar mısın @mrt-06 ?
Kusura bakmayın ama ben kendimi yormamSenin kanıtlaman lazım suçlanan sensin sonuçta
Şakanın suç olduğu forum da ilk defa görüyorum
Kusura bakmayın ama ben kendimi yormam
Bizde böyle, işine gelirse.Şakanın suç olduğu forum da ilk defa görüyorum
Kusura bakmayın ama ben kendimi yormam
Ben zaten ilk mesajından anlamıştım. İnsanları ilk mesajından tanırım ben. Mert Bey beni yönetime almamakla büyük hata ediyor.Sen bilirsin birşey yapmadığın sürece güvenilmez olursun ozaman
Bizde böyle, işine gelirse.
Ben zaten ilk mesajından anlamıştım. İnsanları ilk mesajından tanırım ben. Mert Bey beni yönetime almamakla büyük hata ediyor.
İlk mesaj? neden ki? ne var ilk mesajda?Bizde böyle, işine gelirse.
Ben zaten ilk mesajından anlamıştım. İnsanları ilk mesajından tanırım ben. Mert Bey beni yönetime almamakla büyük hata ediyor.