Forumda adım zaten mala çıktı senin yüzünden, bi de pembeye çıkmasınHahaha biz ne güzel seninle konuşuyorduk geldi bu patavatsız @gözlemci seni utandırdı
Forumda adım zaten mala çıktı senin yüzünden, bi de pembeye çıkmasınHahaha biz ne güzel seninle konuşuyorduk geldi bu patavatsız @gözlemci seni utandırdı
@XanTier Masum bir şey gibi anlatıyordu sen geldin 2 adam sonra biri gözetleyecek kamera falan film gibi bir şeye dönüştürdünSen dedikoduyu ışık hızında yay sonra patavatsız ben olayım gerçekleri söylemek ne zaman beri patavatsız oldu anlamadım Hemde suçu sen atıyorsun ben söyledim sen uygulodın
Burada yazılanların silinmesi lazım Amann yada kim okuyacak üşenmeden 7-8 sayfaÇiğdem'e bi şey anlatmaya gelmiyor. Aha çıktı bile adım. Bundan sonra durmaz kesin
Okuyan gizli hayranlarımız var @Çiğdem-Burada yazılanların silinmesi lazım Amann yada kim okuyacak üşenmeden 7-8 sayfa
Burada yazılanların silinmesi lazım Amann yada kim okuyacak üşenmeden 7-8 sayfa
Aaaa merak etmeyin başkasıyla konuşsaydın ozaman ciddiye alırlardıÇiğdem'e bi şey anlatmaya gelmiyor. Aha çıktı bile adım. Bundan sonra durmaz kesin
Yani ona yapacak birşey yok napayım çiğdem'in ağzına bant mı vurayım Seninde ona karşı bi atack olarak dedikodu yayman gerekiyorOkuyan gizli hayranlarımız var @Çiğdem-
Silinse bile Çiğdem durmaz anlatır
Allahtan şanslı günündesin @XanTierAaaa merak etmeyin başkasıyla konuşsaydın ozaman ciddiye alırlardı
Benle konuştuğun için şanslısın çünkü beni tanıyanlar sohbetlerimi ciddiye almazlar goy goy ettik eğlendik bukadar
Ben öyle dedikoducu değilim. Yapacağım en adi şey Çiğdem'in Aleyna Tilki hayranı olduğunu yaymak olur ona da kimse inanmazYani ona yapacak birşey yok napayım çiğdem'in ağzına bant mı vurayım Seninde ona karşı bi atack olarak dedikodu yayman gerekiyor
Yani ona yapacak birşey yok napayım çiğdem'in ağzına bant mı vurayım Seninde ona karşı bi atack olarak dedikodu yayman gerekiyor
Allahtan şanslı günündesin @XanTier
Yalnız yarın konuya destere atacan yiğit falan gelince bu konu tekrar alevlenecek hele destere bir analiz çıkartacaktır xantier eOkuyan gizli hayranlarımız var @Çiğdem-
Silinse bile Çiğdem durmaz anlatır
Malman mevzusu da çok eğlenceliydi, goygoy etmiştikAaaa merak etmeyin başkasıyla konuşsaydın ozaman ciddiye alırlardı
Benle konuştuğun için şanslısın çünkü beni tanıyanlar sohbetlerimi ciddiye almazlar goy goy ettik eğlendik bukadar
Hahah, inşallah üşenir de okumazYalnız yarın konuya destere atacan yiğit falan gelince bu konu tekrar alevlenecek hele destere bir analiz çıkartacaktır xantier e
Nasıl alacağına dahil detaylıca anlatıcak gibi hissediyorum , benim uyku saatim geliyor neyse ben kaçarım birazdan okumamam lazım zaten @XanTier
Daha detayı yok bu işin En fazla olayı birebir anlatırNasıl alacağına dahil detaylıca anlatıcak gibi hissediyorum , benim uyku saatim geliyor neyse ben kaçarım birazdan okumamam lazım zaten @XanTier
Sen metanetini koru Olaydan zararsız sıyrılacaksınBi stres oldum gibi sanki
Daha detayı yok bu işin En fazla olayı birebir anlatır
Sen metanetini koru Olaydan zararsız sıyrılacaksın
Korkma ayoll çok çok video atar konumuz topluca çöp sepetine giderBi stres oldum gibi sanki
Daha detayı yok bu işin En fazla olayı birebir anlatır
Ne korkucam ya? Ben bu zamana kadar bu forumda kimseden korkmadım OzaN'dan başkaKorkma ayoll çok çok video atar konumuz topluca çöp sepetine gider
Ne korkucam ya? Ben bu zamana kadar bu forumda kimseden korkmadım OzaN'dan başka
Kendi kaşınıyor ama şimdi başına gelecekleri beklesin Allah bizim dilimize destere xemrexxx ben düşürmesin kimseyiDaha detayı yok bu işin En fazla olayı birebir anlatır
Topluca amin duası yapıyoruz bu yorumaKendi kaşınıyor ama şimdi başına gelecekleri beklesin Allah bizim dilimize destere xemrexxx ben düşürmesin kimseyi