Ozaman senaryonun özelliği kaybolur bence bırak böyle kalsınbir tercümancı bulmaya çalışıyorum @Çiğdem-
Ozaman senaryonun özelliği kaybolur bence bırak böyle kalsınbir tercümancı bulmaya çalışıyorum @Çiğdem-
@destere ye tercüme lazım sen edebilirmisin @Harunnn60 etmiyorEllerine sağlık Pompy. Bonzaiden girip zombiden çıkmışsın
@destere anlamadıOzaman senaryonun özelliği kaybolur bence bırak böyle kalsın
Sonra bakar o cnm
Harika 10.sezon olacak mı
Kızların Dünyası Yılbaşı Özel bölümü yaptım Onun Maliyeti fazlaBir aşklı dizin vardı o hangisi
Güzel olmuş, eline sağlık. İşte senin tarzın bu, Bomba ve kaos. Bırak romantik komediliği.
Ekibin başına kötü felaket gelecek ortadoğuya girdiği için @papuleooGüzel olmuş, eline sağlık. İşte senin tarzın bu, Bomba ve kaos. Bırak romantik komediliği.
Birde dikkatimi çekti, neden tanıtımı heme veriyorsun?
Bekliyoruz Filistinde dikkat etsin tehrikeli oralarAli ozan müdür ve ekibi Filistine giriyor Halkın Polisi cuma günü tehlike dolu 252.Bölümüyle geliyor @Çiğdem- @Harunnn60 @mrt-06 @XanTier
Destere yi kurtarmaya gidiyorlarBekliyoruz Filistinde dikkat etsin tehrikeli oralar
Tanıtımda biraz bilgi verilmiş o konu hakkında. Bakalım neler yapacaksın?Ekibin başına kötü felaket gelecek ortadoğuya girdiği için @papuleoo