ay şimdi destere şoparının forumdaki ilk aşkitosu primaveraydı kendisi marmara üniversitesindeokuyordu, destere totoşu da kızcağızı takip ediyordu işte takip ede ede okuldaki kantinciçocuğu görmüş sosyal medyadan eklemiş falan artık kıskançlıktan mı yoksa oğlana göz koyduğundan mı bilinnmez
Aaa @destere kantinci oğlana asılıyormuş ozaman olur ayoll @Forumdashay şimdi destere şoparının forumdaki ilk aşkitosu primaveraydı kendisi marmara üniversitesindeokuyordu, destere totoşu da kızcağızı takip ediyordu işte takip ede ede okuldaki kantinciçocuğu görmüş sosyal medyadan eklemiş falan artık kıskançlıktan mı yoksa oğlana göz koyduğundan mı bilinnmez
ay neyse @gözlemci gelmiş cadolozlarımıza yorum alalım senden de
ay işte düşün çocuk ne yokluk çekiyor ki bir kantinci oğlana bir sana sarkıntılık ediyor yazık beAaa @destere kantinci oğlana asılıyormuş ozaman olur ayoll @Forumdash
Hahaha beni karıştırma şimdi aynı şeymi bee tövbe tövbeay işte düşün çocuk ne yokluk çekiyor ki bir kantinci oğlana bir sana sarkıntılık ediyor yazık be
kız senin de bıyıkların varmış destere incvelemiş yakından öyle dedi erkekten farkı yo kdiyoHahaha beni karıştırma şimdi aynı şeymi bee tövbe tövbe
Onu sen uyduruyorsundurkız senin de bıyıkların varmış destere incvelemiş yakından öyle dedi erkekten farkı yo kdiyo
Behzat Ç nin Ç si galiba hatırlamıyorum valla ama soyadı Çavuşoğlu o da olabiliro ç neyin ç siydi
yani @destere de beter ali gibi seni kandırdı öyle mi 😱
Hhahah aslında ex aşkım Yunus daha uyumlu @destere e onluk hareketleride var @mrt-06yani @destere de beter ali gibi seni kandırdı öyle mi 😱
ama bence destere daha çok göttingenli ethem oluyor @Harunnn60 @Forumdash
Ekli dosyayı görüntüle 57964
bak tam oldu bu