Uzun uzun yazmaktan yoruldum, zaten saatlerdir aynı şeyleri anlatmaya çalışıyorum boşuna mesaj kalabalığı yaratıyor konuya. O yüzden son kez yazıyorum, alıntı yapmazsan sevinirim.
Öncelikle ben Tudor'u değil, sezon içinde yapılan teknik direktör değişimlerinin fayda getirmediğini, getirmeyeceğini savunuyorum. Yoksa Tudor'a bayılmıyorum. Ama ısrarla teknik direktör değişsin istiyorsunuz, geçtiğimiz iki sezonda sezona başladığımız teknik direktörleri sezon içerisinde kovduk. Üstelik hiçbiri gönderilirken Tudor kadar iyi performans göstermemişti. Daha sonra yerlerine gelen teknik direktörler takımı daha alt sıralara düşürdü. Ve buna rağmen ısrarla hoca değişsin istiyorsunuz. Fatih Terim gelsin diyorsunuz, gelmeyeceğini bile bile. Gerçekten şaka gibi.
İkincisi Başakşehir'in kadrosu bizden iyi, bizden daha birbirleri ile uyumlu oyunculara sahipler. Bizim takımda Feghouli dışında kanat oyuncusu yok, Feghouli'de geldiğinden beri düzgün oynamıyor.
"Trabzon'da, Başakşehir'de, İnönü'nde ezildiğimizi Tudor'a bağlamamak gerçekten çok komik."
Trabzonspor ve Başakşehir Tudor yüzünden kaybedilmiş olabilir ancak bugünkü maçı Tudor yüzünden kaybetmedik. Bugünkü maçı Muslera yüzünden kaybettik. Bunu anlamak istemiyorsun nedense. İkinci yarıya bir planla çıkıyorsun, devre arası konuşmanı yapıyorsun. Sonra kalecinin büyük hatası yüzünden gol yiyorsun. O hatalı gol öyle bir anda atıldı ki maçın kaderini değiştirdi. Asıl bunu göremeyen futboldan anlamıyordur işte.
Bak futbol yorumcusu.
"Selçuk olsun, Yasin olsun, Linnes, Yasin olsun rahat şekilde 11 oynar bu takımlarda."
Oynayamazlar. Selçuk bitmiş zaten, Yasin'de yetenek yok. Benfica maçında kaçırdığı golü izlemeni öneririm. Linnes'in tam anlamıyla iyi oynadığı maç yok geldiği günden beri.
Sezona başladığımız zaman favoriler zaten Beşiktaş ve Başakşehir'di. Şuan Beşiktaş'ın 3 puan önündesin. Başakşehir kazanırsa 1 puan önüne geçecek. Şimdi soruyorum, Tudor başarısız mı? Hayır. Fazla karamsar düşünüyorsun. İkinci yarıda 3 maçını içerde oynayacaksın, lider durumdasın, averaj olarak yükseksin ve hala bu kadar karamsarsın. Devre arasında kadro genişletilirse, o maçların hepsini kazanabiliriz.