Evet biliyor tabii ki zaten bu bahsettiğim kişi -A.Peki kız biliyor mu abisi olduğunu çok sapık biriymiş
Ben anlamadım ya insan anlamaz mı.
Evet biliyor tabii ki zaten bu bahsettiğim kişi -A.Peki kız biliyor mu abisi olduğunu çok sapık biriymiş
Parlak Takımı'nda da libidonu azdıracak erkekler var bir bak bence.Justin ve Briansız(Queer as Folk) bir Liste düşünemem. Ama konu güzel. Daha çok lgbt konusu açılmalı.
Justin ve Brian
Ekli dosyayı görüntüle 57943
Tatlım LİNK atParlak Takımı'nda da libidonu azdıracak erkekler var bir bak bence.
ay sanki bellamy sana kalacak illa onu da mıncıklayan bir ecünnü bulunur olmadı @destere şapar oğlanaİşim olmaz öyle dizilerle Kız için izleyecek olsam FTWD'ye devam ederdim zaten dandik bir diziyi değil bu kız Victoria Secret melekleri gelse izletemez
lito geç farketti aşkın kıymetini o yüzden koymadımKonu çok güzel ya, duygulandım. :'( Kesin şimdi bağzı heteroseksüeller gelir özenirler falan ahahah d
Lito-Hernando nerede ya? 2. sezonda ayrılıyorlar mı yoksa? @xemrexxx
Skam'ın 3. sezonunu izleyeceğim sadece. Çok övdüler ama öyle çok seveceğimi sanmıyorum.
8-9'daki sağdaki erkekler iyiymiş. Maşallahımızı bırakalım.
4'tekiler yakışıyorlardı. :/ Sonra berbere kaçtı bizimki.
Bunlara ek olarak Modern Family'de evli-çocuklu Cam-Michael çifti var.
https://fav10.net/forum/threads/parlak-takımı-3-bölüm-yeni-bölüm.273757/Tatlım LİNK at
Yeni bölüm ne zaman gelecek.ay sanki bellamy sana kalacak illa onu da mıncıklayan bir ecünnü bulunur olmadı @destere şapar oğlana
lito geç farketti aşkın kıymetini o yüzden koymadım
skam daki çift senlik gibi duruyor
tabi hayatım neticede ben bir markayım kaknem @Aserat ı her türlü sollarım
yarın akşamhttps://fav10.net/forum/threads/parlak-takımı-3-bölüm-yeni-bölüm.273757/
Yeni bölüm ne zaman gelecek.
Oha o the 100 bellamy mi?https://fav10.net/forum/threads/parlak-takımı-3-bölüm-yeni-bölüm.273757/
Yeni bölüm ne zaman gelecek.
Ne yanlış alıntı. Yok onu görünce linke bakmayı unuttum.Yanlış alıntı.
Onun resmini Emre koymuş ama benden alıntı yaptın.Ne yanlış alıntı. Yok onu görünce linke bakmayı unuttum.
Cinsel kimlik ve cinsel yönelim birbirinden farklı şeyler. Cinsel kimlik kişinin kendisiyle ilgili bir şeydir. (erkek ya da dişi hissetmek) Cinsel yönelim ise ne sevdiğinle ilgili bir şeydir. (erkek ya da dişi arzulamak)Sense8'den Nomi'nin olayı anlamadım. Momi erkek doğmuş sonra ameliyat olmuş kadın olmuş sonra kadın ile ilişki yaşıyor. Erkek olarakta yapabilirdi bunu. @berkann @Çiğdem- @Harunnn60 @Ahmed @mrt-06
Bence Sense8'den Hernando ile Lito'yu koyman gerekirdi. Lito'nun kariyeri mahvoldu Hernando hiç vazgeçmedi.
ay sanki bellamy sana kalacak illa onu da mıncıklayan bir ecünnü bulunur olmadı @destere şapar oğlana
lito geç farketti aşkın kıymetini o yüzden koymadım
skam daki çift senlik gibi duruyor
Litonun donu güzelmiş @destere giyse araya kacar @Çiğdem- bak kizcagiz senin hayalindeki yeri kapmiş @sokak sanati @mrt-06 @Harunnn60 @Dosi @Yiğitt @AhmedCinsel kimlik ve cinsel yönelim birbirinden farklı şeyler. Cinsel kimlik kişinin kendisiyle ilgili bir şeydir. (erkek ya da dişi hissetmek) Cinsel yönelim ise ne sevdiğinle ilgili bir şeydir. (erkek ya da dişi arzulamak)
Anlaması güç olabilir, ben de anlayamamıştım bir süre hem biyolojik cinsiyetini değiştirip hem de eşcinsel olanları. Ancak eşcinsellik ve transseksüellik birbirinden farklı. Bunu anlayınca uygun geliyor.
Hikayesi güzel gibi duruyor da çift benlik sayılmaz pek.
en son zaten aradaki kızda kaybluyordu o karmaşada litoyla wolfgang birbirine çalışıyorduLitonun donu güzelmiş @destere giyse araya kacar @Çiğdem- bak kizcagiz senin hayalindeki yeri kapmiş @sokak sanati @mrt-06 @Harunnn60 @Dosi @Yiğitt @Ahmed
Ekli dosyayı görüntüle 57973
Litonun donu güzelmiş @destere giyse araya kacar @Çiğdem- bak kizcagiz senin hayalindeki yeri kapmiş @sokak sanati @mrt-06 @Harunnn60 @Dosi @Yiğitt @Ahmed
Ekli dosyayı görüntüle 57973
Bu ne biçim poz aa 😱😱😱en son zaten aradaki kızda kaybluyordu o karmaşada litoyla wolfgang birbirine çalışıyordu
orda şey yapıyorlardı? iki oğlan kavğa ediyordu kız araya girip ayırmaya çalışıyor bunları yani gözüktüğü gibi değil içleri temiz bunlarınBu ne biçim poz aa 😱😱😱