Beyaz Show'un Bu Haftaki Konukları Belli Oldu! | 8 Aralık 2017

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
Kanal D'nin fenomen programı ''Beyaz Show''un yeni bölüm konukları belli oldu!

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün üstlendiği programın bu hafta yayınlanacak bölümüne Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Tülin Özen, Gökhan Tepe ve Ezgi Mola konuk olacak.

''Beyaz Show'' yeni bölümüyle cuma 23.45'te Kanal D'de!

hic bir firsati kacirmiyorsun :A

Yeniler gelmeyince mecburen adam devam ediyor iste :D
Gelmeli işte :D Koca ülkede Beyaz ve Okan'dan başka şu işi yapabilecek kimse yok mu ya :D Bir de ben Beyaz'ın son zamanlardaki formatını da hiç beğenmiyorum. Her hafta getiriyor bir film ekibi filmle ilgili biraz konuşuyorlar skeç falan yayınlanıyor konuklarla doğru düzgün konuşmadan bitiyor gidiyor bu program. Geçen sezon böyleydi en azından bu sezon nasıl bilmiyorum hiç izlemedim henüz :D

Gelmeli işte :D Koca ülkede Beyaz ve Okan'dan başka şu işi yapabilecek kimse yok mu ya :D Bir de ben Beyaz'ın son zamanlardaki formatını da hiç beğenmiyorum. Her hafta getiriyor bir film ekibi filmle ilgili biraz konuşuyorlar skeç falan yayınlanıyor konuklarla doğru düzgün konuşmadan bitiyor gidiyor bu program. Geçen sezon böyleydi en azından bu sezon nasıl bilmiyorum hiç izlemedim henüz :D
Beyaz'in eski havasi kalmadi orasi kesin zaten :D 2010lara dogru gittikce düsmeye basladi son 3 yildir da bolumlerde ara sira eskileri andiran kisimlar oluyor. :D

Aslıhan Gürbüz ve Tülin Özen için izleyeceğim. Dizide özellikle Aslıhan yerine Gökçe'nin başrol olmasına sinir oluyorum. O yüzden izlemek gelmiyor bazen...:expressionless::expressionless: