İnşallah abla Herşey siz değerli okuyucularımız için
Sağol canımm hareketli olursa bölümler ratingler beğenilir bence
İnşallah abla Herşey siz değerli okuyucularımız için
Etiket listesini birkaç hafta önce hazırladığım için sen yoktun da yorum yaptıktan sonra ekleyeceğim.Sen niye etiketlemiyorsun parlak oğlanlar takımına
Çok teşekkür ediyorum okuduğun için Beğenmiş olmana ayrıca sevindim
Haftaya onlar neden orada ortaya çıkabilir
Her ikisini birden uygulama kararı aldım Böylelikle hem iç anlatış olacak hemde diyaloglar halinde olacak @Çiğdem-
Okuyup vakit ayırdığın için teşekkür ederim
Hayır da ben yorum da yapıp ankete oy da vermişim , beni mi kekliyorsun senEtiket listesini birkaç hafta önce hazırladığım için sen yoktun da yorum yaptıktan sonra ekleyeceğim.
@denizz19 sen biye bakmıyorsun bu taraflaraSağol canımm hareketli olursa bölümler ratingler beğenilir bence
Hayır da ben yorum da yapıp ankete oy da vermişim , beni mi kekliyorsun sen
@denizz19 sen biye bakmıyorsun bu taraflara
Evet şimdi fark ettim. Ama olsun biraz daha konuşmaktan zarar gelmez.Hayır da ben yorum da yapıp ankete oy da vermişim , beni mi kekliyorsun sen
@denizz19 sen biye bakmıyorsun bu taraflara
Aktifleştirelim o zamanO bugün pek aktif değil niyese
Sen harikasın hepsini tek tek okuyup vakit ayırdığın için teşekkür ederimKendimi kötü hissetim bir an şimdi okuyup tek tek yorumlayacağım:
1. bölüm
Kısa ama iyi, ben böyle severim.
@denizz19 un anahtara kavuşma sahnesi hem iğrenç hem komik
Şimdi bakalim 2. bölümde ne varmış:
bu Zeynep benmiyim??
ya yinemi s**ma meselesi neyse devam edeyim
Ay bu ne korku hikasemiymiş. Mide bulandırıyor maalesef ve bu biraz uzundu.
Bakalım 3. bölümde neler var:
Hikaye @Tolstoyevski nin hikayesine döndü bir an 😱 "ben" diye anlatan kim acaba??
Baya uzunmuş bu her hafta uzuyor galiba
Bu bölümde s**a yoktu şükür
aaa nihayet öğrendim o kişi Alper'miş
emeğine sağlık @gözlemci
hangi sistem kolayına geliyorsa onu yap ama diyaloglu olanlar kolay okunuyor
Haydi bi konu aç orada beni etiketle geliyorum benEvet şimdi fark ettim. Ama olsun biraz daha konuşmaktan zarar gelmez.
Aktifleştirelim o zaman
Sen harikasın hepsini tek tek okuyup vakit ayırdığın için teşekkür ederim
Her hafta uzamayacak dizinin tanıtımında dediğim gibi kısa tutacam merak etmeyin Yok o zeynep sen değilsin
Haydi bi konu aç orada beni etiketle geliyorum ben
Haa bide bu bölüm ile ilgili yorum alamadık senden
Okuyacağım bugün.Aktifleştirelim o zaman
Sen harikasın hepsini tek tek okuyup vakit ayırdığın için teşekkür ederim
Her hafta uzamayacak dizinin tanıtımında dediğim gibi kısa tutacam merak etmeyin Yok o zeynep sen değilsin
Haydi bi konu aç orada beni etiketle geliyorum ben
Haa bide bu bölüm ile ilgili yorum alamadık senden
Bekliyoruz bakalım deniziKonuda şuan yorumları okuyor yazar şimdi dimi denizz
İnşallah bekliyorumOkuyacağım bugün.
Okudum bile.Bekliyoruz bakalım denizi
İnşallah bekliyorum
Ben hem böyle anlatım hemde diyalog ile yürütücem herkesi memnun edeceğizOkudum bile.
Bence bu anlatım tarzı da hoş olmuş. Hem böyle yapıp hem eskisi gibi diyaloglar eklersen bayağı güzel olur. Bölümün uzunluğu da iyiydi. Yine de sana kalmış her şekilde gideri var sonuçta. Eline sağlık.
O zaman merakla bekliyoruz 4. bölümü.Ben hem böyle anlatım hemde diyalog ile yürütücem herkesi memnun edeceğiz
@Harunnn60 ı öldürmek pompy nin sürekli aklında bende uygulamaya geçirdim sadece onun senaryolarını okumuyor diye epey kızgınEline sağlık. İlk bölümden daha ayrıntılı olmuş ama ilk bölümdeki anlatımını tercih ederdim, özellikle @Harunnn60 ın ölümü hâlâ aklımda ve aklıma geldikçe gülüyorum
Diziler repliksiz olmuyor cnm ona göre ayarla işteSen niye etiketlemiyorsun parlak oğlanlar takımına
Çok teşekkür ediyorum okuduğun için Beğenmiş olmana ayrıca sevindim
Haftaya onlar neden orada ortaya çıkabilir
Her ikisini birden uygulama kararı aldım Böylelikle hem iç anlatış olacak hemde diyaloglar halinde olacak @Çiğdem-
Okuyup vakit ayırdığın için teşekkür ederim