Romanya'da Vatanım Sensin Rüzgarı

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
159,247
Puanı
1,060
Son 10 yıldır Türk dizilerini ilgiyle izleyen Romanya'da şu sıralar en popüler dizi Vatanım Sensin.

Başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Onur Saylak, Okan Yalabık, Celile Toyon gibi isimlerin yer aldığı dizi ilk sezonuyla en çok izlenen drama dizisi konumunda. Dizi ekim ayı ortalama reytinglerine göre 5 reytingle ilk iki sıradaki komedi dizilerinden sonra 3.sırada yer aldı.

Diğer Türk dizilerinden Muhteşem Yüzyıl Kösem 3.5 reytingle 6. olarak ilk 10'da kendisine yer buldu. 1.sezonuyla ekrana gelen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 12., Cesur ve Güzel 17, Babam ve Ailesi 19. ve Bana Sevmeyi Anlat 20. olarak listede kendine yer buldu.

fdgfdgfdgfd.png

Kanal D'm listeye damga vurmuş yine, sen ne tatlı bir kanalsın yaa. :bhr:
toplama kanal gibi kösem foxtan edho atvden bir kurt seyiti yayınlıyor da o herhalde ilk 20 dizi arasında yok :A neyse dirilişe bakayım dedim bir en son 20 aralık 2015 te haberi çıkmış reyting sitesinde yani ya yayından kalktı ya da o tarihten beri ilk 20 de yok yazık be :A @Çiğdem- @Billy Kane @Forumdash

Tebrikler Bana Sevmeyi Anlat..
bana sevmeyi anlat ve babam ve ailesi cesur ve güzeli geçerdi ama 2.kanalda yayınlıyor adamlar yani kanal d varken tv2 de yayınlamak gibi bişi :X

Teyzesinin kuzusu senden kurtulmak isteyen kim bee:F
çok düşmanımız var :A

Benimde 1 senedir üşendiğim için açmadığım bir yurt dışı haberi var :A
Belki birgün açarım :F
bana söyle ben açarım :F

bana sevmeyi anlat ve babam ve ailesi cesur ve güzeli geçerdi ama 2.kanalda yayınlıyor adamlar yani kanal d varken tv2 de yayınlamak gibi bişi :X

çok düşmanımız var :A

bana söyle ben açarım :F
İşte mesele düzenleyip toparlamada. 1-2 canlı iletişime geçmem gerekiyor 100% orjinal kaynaktan ve bir iki merak ettiğim detaydan emin olmak için ama işte o kısımda üşeniyorum :A
He tamamlayınca sana veririm. Ben konu açınca birilerinin gözüne batıyormuş :A

İşte mesele düzenleyip toparlamada. 1-2 canlı iletişime geçmem gerekiyor 100% orjinal kaynaktan ve bir iki merak ettiğim detaydan emin olmak için ama işte o kısımda üşeniyorum :A
He tamamlayınca sana veririm. Ben konu açınca birilerinin gözüne batıyormuş :A
isveçli, dosiden japon oşimoşiye dönüşüyorsun bir anda:A

isveçli, dosiden japon oşimoşiye dönüşüyorsun bir anda:A
Kaliteli insan işiyle boş insanda kişiyle uğraşırmış diye bir söz var :D İnsanlar böyle sevinip kendilerini avutuyorsa çok ta şey etmemek gerek :bilmem: neyse millet 100 kere laf atıyor bizde bir kere atmış bulunalım:A
Senin haberi 2 hafta içinde ayarlamaya çalışacağım :Z

@Aserat kaknemi harika atıp kaçmış onun o mendebur ismini görünce aklıma geldi ; yurtdışı reytinglerine bakarken gördsün şili de hayat şarkısını yayınkayan kanal yayından kaldırmış yerine koydukları dizi daha düşük sonuçlar almış; dizinin latin amerikalı fanları al sana reyting diye kanala saydırıyor twitterda:A

@Aserat kaknemi harika atıp kaçmış onun o mendebur ismini görünce aklıma geldi ; yurtdışı reytinglerine bakarken gördsün şili de hayat şarkısını yayınkayan kanal yayından kaldırmış yerine koydukları dizi daha düşük sonuçlar almış; dizinin latin amerikalı fanları al sana reyting diye kanala saydırıyor twitterda:A
Hülya Cevher'i kaldıran her kanal beter olsun. :Z

Bu arada canım dizime de tebrikler kıskananlar yine belli etmiş kendini. :A

Hülya Cevher'i kaldıran her kanal beter olsun. :Z

Bu arada canım dizime de tebrikler kıskananlar yine belli etmiş kendini. :A
batuş nerede yav edhonun halini görsün bir , bir de o ka şah sultanla hürrem sultan tekrar aynı dizide reklam yaptılar adamlar şiimdi bakığ bakıp meryemi arıyordur dizide bilmiyorlar ki 52. (romanayay göre 60-65. bölümde) gelecek meryoş :A @batuhankaralar @Çiğdem- @mrt-06 @Harunnn60