eTV MusicSurvivor 7.Sezon / Büyük Final / Oylama Başladı

Çiğdem

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
musicsurvivor-7-sezon-2-png.57211

6y11ml.jpg

Son Oy Gönderme Tarihi : 28 Kasım Salı 21:00

Herkese büyük finalden merhabalar özelden bana kazanmasını istediğiniz şarkıyı yazmanız yeterli olacak, oy sistemi ve yarışmacıların şarkıları konuda incelemeniz yeterli:Z

Final Puanları
@sokak sanati Sia 17 Puan
@Tolstoyevski Selda Bağcan 9 Puan

Sunucu @Çiğdem- 6 Puan Değerinde

Juri Başkanları @mrt-06 @Harunnn60 5 Puan Değerinde

Juriler ( 4 Puan değerinde )
@MasacRE-
@MEnes
@Doğu
@Maskeli Fedai
@ozmoturk
@tolgab
@Sherlock
@Aserat
@xemrexxx
@vadikızı
@YıldırıM
@Shamkhal

@Halef
@gözlemci
@serhatt
@DarkLegenD

Eski Yarışmacılar ( 3 Puan Değerinde)
1.Hafta @XanTıer Zack Hemsey
2.Hafta @mesmeso61 Müslüm Gürses
3.Hafta @Harunnn60 Lana Del Rey
4.Hafta @batuhankaralar Erkan Oğur
5.Hafta @mayıs Kralı Lena Meyer
6.Hafta @turkuazz Zara
7.Hafta @OzaN Nazan Öncel
8.Hafta @denizz19 Ebru Yaşar
9.Hafta @Thequeer Buray
10.Hafta @Billy Kane Dua Lipa
11.Hafta @Ahmed Ebru Gündeş
12.Hafta @S.G.A.T. Athena
13.Hafta -Çeyrek Final @Yiğitt İlyas Yalçıntaş
14.Hafta -Yarı Final @dreamy Gripin

Halk 2 ( Puan Değerinde )

@Tzira
@Forumdash
@Titanium
@umuttanyel
@RüzgarGülü
@BesaleT
@berkann
@Yakamoz-Asi
@soo
@yatutarsa

Yarışmacılar @sokak sanati @Tolstoyevski 1 Puan Değerinde

@sokak sanati Sia - Elastic Heart

@Tolstoyevski - Selda Bağcan - Tatlı Dillim

Sunucular : Büyük Final sunucuları @Aserat ,Misafirleri ,iki dizi ekibiyle kalabalık bir Final olacak :Z
Ufak Tefek Cinayetler'den Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen ve Bade İşçil
DLIMNA-XcAA0kN-.jpg

Hayat Sırları'ndan Ekin Koç, Hazar Ergüçlü, Ahmet Mümtaz Taylan, Devrim Yakut, Olgun Toker ve Ecem Erkek

s-d86fdfa14ccf849924610278c092e0a13ce3ac54.webp

@sokak sanati @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06 @Halef @gözlemci @serhatt @Ahmed @batuhankaralar @OzaN @MayısKralı @DarkLegenD @GunesinOglu @Tzira @Forumdash @pompy @umuttanyel @RüzgarGülü @BesaleT @berkann @Yakamoz-Asi @soo @yatutasa

2 Ay gibi bir süre den sonra bir sezon daha sonuna geldik , Konuyu okumanızı rica ediyorum 2 video olduğu halde ben özel kutularınıza da yollayacam ,Hangi şarkının kazanmasını istiyorsanız ,özel den bana bildirmeniz yetecek :bhr:

Bir tarafta Pensilvanya, TÖTÖ, Almanya, Haçlılar Sia diyor, diğer tarafta millet Selda diyor. Bu iş referendum gibi olur. :F Aklıma o günler geldi yine. :(

Nihayet sona geldik akşama Benim Albümüm başvuru konusunu açabilirsin. :Z

1. Hafta elendim, benim jüreilerden ne farkım var Allah aşkına? :A:A

1. Hafta elendim, benim jüreilerden ne farkım var Allah aşkına? :A:A

Geber pislik:A

Aaa doğru @Harunnn60 Eski yarışmacı kategorisin de düzeltirim şimdi :A @mrt-06 Juri Başkanı yetkisin de olucak ,aynı şekil de juri olmuş yarışmacılar da eski yarışmacı kategorisin deler :A @Tolstoyevski @sokak sanati

Başkanlar istisna olur bu durumda. Başkanlıklari dusmeyeceginine göre jüri ve yarışmacı bölümünden silinsin:D

Sonuçta yarışmacı olduğu için eski yarışmacı olarak değerlendirilmeli diyorum ben :A @Çiğdem- büyük admin @mrt-06 jüri başkanı olsun kafi :A
1 puan 1 puandır. Bu 1 puan yüzünden benim oy verdiğim kazanamazsa üzülürüm :A:A
Geber pislik:A

Başkanlar istisna olur bu durumda. Başkanlıklari dusmeyeceginine göre jüri ve yarışmacı bölümünden silinsin:D
Yarışmış yarışmacılar Eski Yarışmacı kategorisin de , diğer türlüsü Juri kategorisin de uyumsuz olur @XanTier 1 hafta yarışsada @Harunnn60 Başkanlık yapsada eski yarışmacı da ikisi de :A :A :A