eTV MusicSurvivor 7.Sezon / Yarı Final Sonuçları

@sokak sanati @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06 @Halef @gözlemci @serhatt @Ahmed

Oylama bitti , Finale kalanlar şarkılarını atsınlar bana özelden, paylaşmak isteyen buradan da paylaşsın , yarın Oylama ile başlayacak Büyük Final ve Salı gecesi ,Şampiyon belli olacak :Z:Z:Z

İkiside elenmeliydi bence.:A

@dreamy kanka geçmiş olsun.:( Ara ara destek oldum ama son hafta stratejin yanlıştı. 1 puan ile elenmekte olmamış bence sen baştan tekrar topla.:A

Vay anasını Gripin elendi, Selda çıktı ha. MS'de sürprizler bitmiyor :A

Tam başarılar diyecektim ama bitmiş çoktan. Eline sağlık. :D @Çiğdem-

Elenmeni beklemiyordum gerçekten çok üzüldüm. Geçmiş olsun. :( @dreamy

Oha yemin ederim bugün totem olsun diye değil, beklediğim içün elendiğümi düşünmüştüm. Şu an heyecandan doğru düzgün yazamıyorum bile, duygulandım :bhr:

Finalde miyiz şimdi  @Ahmed

Haydi buyrun çiftetelliye :Z:Z
Yeni bir şampiyonluk daha bekliyoruz. :Z

Öncelikle, dinlenilmesini istediğim bütün Selda Bağcan parçalarıyla yarışma imkanı bulduğum için ve dahası onun en yorumlarından, dillere destan Gesi Bağları türküsüyle yarışmanın 3.sü olarak veda ettiğim için oldukça mutluyum. Bugünkü sonuçların formalite icabı olduğunu herkes biliyor, görünen köy kılavuz istemez ki 1.Sia, 2.Gribin oldu bugün hem de farklı bir şekilde. Ancak dediğim gibi biz de en azından hatrı sayılır, güzel bir parçayla elendik yani "keşke" diyeceğim bir şey olmayacak sonunda. Nihayetinde "ilk 10'a giremez" diyenlere rağmen, kimsenin favori görmemesine rağmen en azından finali son anda kaçırarak 3.olduk. Tabi üçüncülük başarımın en büyük katkısyeni (şimdi türettim) - I @Çiğdem- dir. Bana kritik haftalarda verdiği önemli tavsiyelerin çok büyük katkısı oldu, o yüzden bu başarı benden ziyade onun başarıdır bu yüzden en büyük teşekkürü kendisine ediyorum. :bhr:

Buraya kadar bana desteklerini esirgememiş herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Güzel bir sezon oldu, güzel bir parçayla veda ettik. Hayır bu sefer kesinlikle totem yok, @S.G.A.T. e de söyledim görünen köy kılavuz istemez, gerçekçi ol canımı ye. :D

Finaldeki desteğim kuvvetle muhtemel Gribin'den yana olacak, en azından o da sıfır reklamla ve sıfır etiket yalvar yakar ricasıyla finale geldi ve Sia'nın çeyrek ve yarı final haftalarından daha zayıf bir parçasına karşı oynayacak. Her 2 yarışmacıya da başarılar diliyorum. :D
güle güle :D

@sokak sanati Bir yabancıyı daha finale çıkardı Bakalım 2.Şampiyonluğunu alabilecek mi ayrıca @Tolstoyevski de 2.Şampiyonluk için yarışacak ikisine de Büyük Final de başarılar
:Z:Z:Z

@dreamy Çok iyi yarıştı , vakit bulamadı için katılmak istemiyordu benim istememle katılmıştı ve Şuan oda katıldığına memnundur , Yarı Final büyük bir başarı :bhr:

Çeyrek Final başarısı gösteren @Yiğitt Onada tekrar dan tebrik edelim MS bu sezonun İlk dördünü oluşturdunuz :Z:Z:Z

Şoku atlattığımıza göre kısaca birkaç açıklama yapayım, konunun en başında veda tarzında bir mesaj yayınlamıştım fakat bir kez daha erken konuşmamak gerektiğini öğrendim ve bir kez daha karamsarlığın ne kadar güzel bir şey olduğunu anladım. Çünkü eleneceğimi gerçekçi açıdan kabul etmiştim, elenseydim herhangi bir şey olmayacaktı üzülme açısından, fakat eleneceğimi kabul etmişken finale kalmış olmak, çok sevindirdi. Eğer gözü kapalı finale kalacağımı düşünseydim ve elenseydim çok üzülürdüm, elenmeseydim beklediğim olacağı için pek de sevinmezdim. O yüzden karanlığın aydınlığına bir kez daha tanık oldum. :D

Olaya gelirsek, 70'lerde çekilmiş üstelik teknoloji gereği siyah beyaz görüntüden oluşan bir parçayla geldiğimiz için herhalde doğal olarak Gripin ve Sia nın yanında foruma hitap etmez diye düşünüyordum ve bunu gayet doğal buluyordum. Fakat gördüm ki forumda popüler kültür ve modernlik her şey demek değilmiş, klasiklere ve parçanın anlamsal kalitesine çok önem verildiğini bu sayede bir kez daha anladım. Bu yüzden beni mahçup eden bütün forumdan özür diliyor ve finale layık gördüğünüz için tekrar tekrar teşekkür ediyorum

@dreamy konuda da belirttim şayet finale çıksaydın Gripin'i destekleyecektim, buraya kadar büyük başarı gösterdi emeğin için tebrik ediyorum, geçmiş olsun

@sokak sanati finalde puan farkı olarak açık şekilde önde olduğun için şansım çok düşük ama gördük ki hiçbir zaman asla dememek gerekiyormuş. Seni de finale çıkmandan dolayı tebrik ediyorum. :D

@Çiğdem- ilk sayfada söylediklerimi final konusunda da söyleyeceğim, senin emeğin çok büyük. Tekrar teşekkürler :bhr: