TVen İtiraf Ediyoruz 66.Bölüm

İtiraf 20
Akşam anket konusu; Din dersi kaldırılmasın dinsiz donsuz insanlar istemiyoruz!
Gece ünlü resim konusu; Ohaaa hatuna bak lan?
Akşam anket konusu; Şerihat isterüüüük!!
Gece ünlü resimleri konusu; Muazzam hele o kalçalar?
Forumdaki bazılarının hali bu 🙂
-Anonim-

Kesinlikle dillere tercüman olan çok güzel bir tespit olmuş. Gerçekten bu modelde kendileriyle çelişen, ne göründüğü gibi olup ne de olduğu gibi görünen çelişkili çok fazla arkadaş var hem forumda hem de gerçekte. Ne diyelim ibretlik vesselam. :A

Itiraf 28 noktayı koymuş ama kim cidden merak ettim ve kendisini tebrik ederim. Ama bunları forumda dersen dışlanırsın ve seni kınarlar :)

İtiraf 28

Fav10 Hakkımızda kısmı için yeni bir yazı yazdım. Hakkımızda ki kısmı değiştirilsin bu yazı konulsun.

Hakkımızda

''Sadece kızların kavga ettiği ama kavga ettiklerini kabul etmediği, erkeklerin onları desteklediği, sonra onlarında kavga ettiği, forumda ki her yaşanan olaya abartı inananlar olduğu gibi abartı yerden yere vuranların olduğu, adam gibi inanların ise hiç birini iplemediği, başında ki adminin çok sakinmiş gibi görünüp sinirlenince gözü döndüğü, ama dışarıdan çok ilginç, çok sakin, çok dost canlısıymış gibi duran bir forum burası.

Dost canlısı ve sakin bir yer değil forum. Zaten kimse de böyle olsun istemiyor. Herkes için MusicSurvivor denen garip yarışmada oy vermek, her gün açılan reytingler için yorum yapmak ve günün sonunda durum güncellemesinden birbirlerine gönderme yapmak yeterli. Bir kaç havalı üye görürseniz yaklaşmayın çünkü en ufak bir kavgada dişlerini gösterirler. Siz ben her şeyi göze aldım aranıza katılıyorum derseniz ilk gün için rol icabı size ''yeni dostluklar kurabileceğiniz bir sosyal platformdur'' sloganımızı kıyak geçeriz. 2.gün başınızın çaresine siz bakacaksınız. Anlaştıysak buyurun yeni forum hayatınıza merhaba deyin.''

-Anonim-

Ergenlik ve ciddi olmamak genelde karıştırılan bir durum. Ciddi olacağım yeri biliyorsam bu ergenlik değildir. Ancak ciddi olacağım yer, durum güncellemesi veya saçma sapan konular değil. Onlar zaten eğlenmek için varlar. Ben yine aynı benim ancak forumda sinema bölümü yerle bir olduğu için ve geri kalan bölümlerde yeterince aktif olmadığım için böyle gözüküyor. Bir de yaptığım mizahta genelde kendi ağzımdan konuşmuyorum da neyse yani. Gülen güler, gülmeyen gülmez. :D

Gelelim kim olduğuna. Bence biz seninle yeterince yakın olamamışız çünkü ben hiç "kanka" kelimesini kullanmam. Arkadaş/dost kelimleri daha güzel gelir bana. Bu yüzden bence seninle bol bol film/dizi konuşmuşuz, o konularda ciddi tartışmalar yapmışız, gülmüş eğlenmişizdir.

Bu kadar doğru açıklanamazdı.
Bunu bana sorsalardı evet derdim. :D
@yatutarsa senin mi itirafın bu? :D

Buna da katılıyorum. Tabi kişinin kendi beyanı önemli ama bence de böyle.
Seni çok iyi anlıyorum.
Yok, benim değil. Hadi kendi hakkımda itiraf gönderdim diyelim, bir de burada cevap verecek kadar bozuk değil psikolojim henüz. :D

@Yiğitt ten kesin bir dönüş bekliyoruz :A :A :A
@Aserat hakkında ne dense yeridir:X

yakamız ve sokak şeysi kullarımız birbirinin aynılar, aynı hataları yaparlarsa gereğini yaparız @mrt-06 ver saifye sultan müziğini:A