Damien Duff
Favori Üye
benim kanal tam fox gibi olduDiyorum ya herkes örnek alıyor
benim kanal tam fox gibi olduDiyorum ya herkes örnek alıyor
İlk hafta konukları zorunlu (gözlemci ve xemrexxx) İstekli olanlar varsa 2.hafta onları alacağım olmadı ben kafama göreOo konukta var demek kimler olacak acep isim verebilcenmi
SağolasunIki diziyi aynı anda yayınlamak zor değil mi?@gözlemci
çoğu yapımcı eline yüzüne bulaştırıyor
yolu açık olsun
Türk halkı bayılıyor ama bakmadan burun kıvırma derimKonusu çok ilgi çekici.
Senin diziden sadece dizinin ismini ve karakterlerin ismini çalıyorum konu bana aitÖzgün senaryomuzla herkese ilham oluyoruz
İlk hafta konukları zorunlu (gözlemci ve xemrexxx) İstekli olanlar varsa 2.hafta onları alacağım olmadı ben kafama göre
Sağolasun
Yok zor değil ayrıca birde gece showu hazırlıyorum kafamdakini oturtayım onu daTven ile yapacağız
Türk halkı bayılıyor ama bakmadan burun kıvırma derim
Senin diziden sadece dizinin ismini ve karakterlerin ismini çalıyorum konu bana ait
Vay baya projelerin varmış, umarım foruma positif renk katacak bir proje olsunİlk hafta konukları zorunlu (gözlemci ve xemrexxx) İstekli olanlar varsa 2.hafta onları alacağım olmadı ben kafama göre
Sağolasun
Yok zor değil ayrıca birde gece showu hazırlıyorum kafamdakini oturtayım onu daTven ile yapacağız
Türk halkı bayılıyor ama bakmadan burun kıvırma derim
Senin diziden sadece dizinin ismini ve karakterlerin ismini çalıyorum konu bana ait
2.Hafta konuğumuz sen ve @Dosi olsun o zamanBende konuk olmak istiyorum paşamm
Amaç eğlenmek birlikte gülmek yoksa diziymiş oymuş buymuş bahaneVay baya projelerin varmış, umarım foruma positif renk katacak bir proje olsun
Ayy yine olmayacak vaatler Daha diğer diziyi de okumadınYarı final sonuçlarından sonra yorum yaparım.
2.Hafta konuğumuz sen ve @Dosi olsun o zaman
Amaç eğlenmek birlikte gülmek yoksa diziymiş oymuş buymuş bahane
Ayy yine olmayacak vaatler Daha diğer diziyi de okumadın
Yani birkaç birşey neleri seversin neleri sevmezsin gibiTamam süper olur ne yapacaz sen bize sorumu soracaksın
Yani birkaç birşey neleri seversin neleri sevmezsin gibi
Teşekkürler ama ben izleyici olayım yeterli2.Hafta konuğumuz sen ve @Dosi olsun o zaman
Hahah güldürdün ablaşimdiden bir soruya cevap verebilirim sevdiklerimden biride sensinn paşamm diğer soruları merakla bekliyorum
Bizim için fark etmez okuman da kafiTeşekkürler ama ben izleyici olayım yeterli
2.Hafta konuğumuz sen ve @Dosi olsun o zaman
Hahah güldürdün abla
Bizim için fark etmez okuman da kafi
Benimde pek memnun kaldığım söylenemez o yüzden bende bu gece bu moral bozukluğuyla nasıl puanlayacam bilemedimÇeyrek final gecesinden pek memnun ayrılmadım o yüzden
Bensiz olmaz @gözlemci
Lisede tanışan 5 kız arkadaşın bir ev tutması ve birbirlerine darılması fakat aynı evde mecburen yaşamasını konu alan Kırgın çiçekler parodisi yakında Fav10'da
Tanıtım Hastag'i #solancicekler
Ayrıca her hafta 2 kişi konuk olarak dargın çiçekler evine konuk olacak
Sizleri de katılıma davet ediyoruz
@denizz19 @MasacRE- @vadikızı @batuhankaralar @sokak sanati @Aserat @DarkLegenD @S.G.A.T. @pompy @YıldırıM @xBUGRAx @Billy Kane @MEnes @OzaN @Yakamoz-Asi @XanTier @papuleoo @Ahmed @Maskeli Fedai @Sherlock @ozmoturk @Yiğitt @Sherlock @ömer karataş @serhatt @Dosi @Thequeer @turkuazz @mrt-06 @Tolstoyevski @Çiğdem- @S.G.A.T.
Benimde pek memnun kaldığım söylenemez o yüzden bende bu gece bu moral bozukluğuyla nasıl puanlayacam bilemedim
Teşekkür ederim Yiğit'imm
Ne soluğu yok nefes borusuİyi o zaman diğer diziyi okuyayım ben
Dizinin adı mı değişti soluktu hani ismi
@gözlemci bu dargın çicekler yazısı çok güzel olmuş kim yaptı onu
Ne soluğu yok nefes borusu
Ben hazırladım ama hazır birşey zaten netten yaptım