Bende de aynı aman neyse hali çıksın faali , boşverdim benmentionladıklarımdan kimse gelmiyor @papuleoo
Ohaa cehennemin dibimi 😱 @xemrexxx vardır orada o yardım eder banaSihirli annemin 2011 in 2.bölümünü seyreden bilir
Çiğdem ipucunu vermiş pompy için rahatlasın aç izle 2011 in 2.bölümünü kaderini görOhaa cehennemin dibimi 😱 @xemrexxx vardır orada o yardım eder bana
Yeni versionu hiç izlemedim hatta o dönem denk bile gelmedim haberim bile yoktuÇiğdem ipucunu vermiş pompy için rahatlasın aç izle 2011 in 2.bölümünü kaderini gör
Bence seni kara deliğe gönderdiYeni versionu hiç izlemedim hatta o dönem denk bile gelmedim haberim bile yoktu
@pompy Beni geri getirmese bile olduğum yere bir kamera yollar bana oradan bir sahne çeker Bensiz bölüm olmadığına göreBence seni kara deliğe gönderdi
valla dizideki eşine aşık olacak bir kadın gelecekNeler olacak 😱
Eşim kimdi benim desteremivalla dizideki eşine aşık olacak bir kadın gelecek
@papuleoo yorumun nerde
Dediğin gibi bildirim gelmedi. Yorumuma gelirsek, bölüm her zamanki gibi birçok konu üzerinde ilerlediğini gösteriyor. Hal böyle olunca ana temadan uzaklaştırıyor ve ister istemez anlama zorlaşıyor. Tabi bunda pompycenin de etkisi fazla. Yinede eline sağlık emek verip hazırlamışsın.@Çiğdem- @papuleoo yı çağırırmısın bildirim gitmiyormu
@Harunnn60 ne zaman inadından vazgeçicen @gözlemci gibi senaryoda öldürüncemi @DarkLegenD Karakterin nasıl kara lanet
Reyting düşüklüğü MayısKralının yarışmasını yayından Kaldırdıktan sonra Bütün dizilerim düştü ama herkes kaldırdı o Yarışmayı @papuleooDediğin gibi bildirim gelmedi. Yorumuma gelirsek, bölüm her zamanki gibi birçok konu üzerinde ilerlediğini gösteriyor. Hal böyle olunca ana temadan uzaklaştırıyor ve ister istemez anlama zorlaşıyor. Tabi bunda pompycenin de etkisi fazla. Yinede eline sağlık emek verip hazırlamışsın.
Ayrıca neden Sezon Finali?
Anladım. Senin kanal hangisi?Reyting düşüklüğü MayısKralının yarışmasını yayından Kaldırdıktan sonra Bütün dizilerim düştü ama herkes kaldırdı o Yarışmayı @papuleoo