TVen Oyun Of The Forum 3. Bölüm

Verdim. Olmamış mı? (b)

Sana bir ara Dosi Hatırlatıcı demiştim haklı çıkardın yine. :A
Bu hatırlatıcıdan çok hatırlayıcı yada zehir hafıza olabilir :A
enler listesini, oylamaları, edinilen sözleri hatırlatmam farklı, böyle unutulmaya yüz tutulmuş ince detayları hatırlatmam farklı bir şey :A

Bu hatırlatıcıdan çok hatırlayıcı yada zehir hafıza olabilir :A
enler listesini, oylamaları, edinilen sözleri hatırlatmam farklı, böyle unutulmaya yüz tutulmuş ince detayları hatırlatmam farklı bir şey :A
Zehir hafıza olabilir eskiden ben de öyleydim zamanla zehrim kaçtı. :A

:Faynen sen varya alemsin atacan nasıl bir araya getrdin ikisini
Hayal dünyam işte ablacım. :F

Ben de senin. :bhr:

Ayy herkes de etiket istiyor etiketçibaşı olduk. :A
yalnız herkese şak şak verdin. Ben 1 sene önce aç gözlülük yapıp istedim ama sen vermedin :T: sonra yalandan bir plaket yapıp başınsan saldın beni :A
Neyseki sonra çabalayıp bileğimin hakkıyla en iyi tahminci etiketini aldım. Öyle @XanTier gibi bir filmin izlenme oranını bilerek değil. Onun havası bile yok:A Benimki koca ülkenin oy oranıydı :Z

yalnız herkese şak şak verdin. Ben 1 sene önce aç gözlülük yapıp istedim ama sen vermedin :T: sonra yalandan bir plaket yapıp başınsan saldın beni :A
Neyseki sonra çabalayıp bileğimin hakkıyla en iyi tahminci etiketini aldım. Öyle @XanTier gibi bir filmin izlenme oranını bilerek değil. Onun havası bile yok:A Benimki koca ülkenin oy oranıydı :Z
Ben istemedim zaten bunu, zorla verdi :T:

Seçim konusunda vermiş olmam lazım ya emin misin? 😱 Vermediysem haklısın eşeklik etmişim. :D

Seçim konusunda vermiş olmam lazım ya emin misin? 😱 Vermediysem haklısın eşeklik etmişim. :D
ay yok onu verdin, oy dediğim seçim di. Aktifliğimi azaltığım zamana denk geldiği için hava pek atamadım :A

benim o plaket dediğim tam 1 sene önce yıllık enler listesiye alakalıydı. Neyse hatırlamıyorsun bile, unut gitsin :F

Evet, o yüzden istemedim bunu :A En iyi Vadici hala gönlümde yatıyor @mrt-06 :A
zehir hafıza bu detayıda hatırladı @mrt-06 :F

ay yok onu verdin, oy dediğim seçim di. Aktifliğimi azaltığım zamana denk geldiği için hava pek atamadım :A

benim o plaket dediğim tam 1 sene önce yıllık enler listesiye alakalıydı. Neyse hatırlamıyorsun bile, unut gitsin :F

zehir hafıza bu detayıda hatırladı @mrt-06 :F
Anımsar gibi oldum sanki ama çıkaramadım. :A

Evet, o yüzden istemedim bunu :A En iyi Vadici hala gönlümde yatıyor @mrt-06 :A
Dizi yorumunu beklerim. :bhrd

@mrt-06 okudum, güzel bölüm olmuş :D Ters köşe iyi olmuş :A Bölümü de heyecanlı yerde bitirmişsin, iyi bir fragmanla haftaya reytingler tavan :A