Oooo ben eleneyim @sokak sanati elenmesin diyorsunAşkım bizde ortam böyle, çıkarımıza bakıyoruz. Çok bile kaldın zaten, kendine iyi bak.![]()
@sokak sanati elenmesin...
Oooo ben eleneyim @sokak sanati elenmesin diyorsunAşkım bizde ortam böyle, çıkarımıza bakıyoruz. Çok bile kaldın zaten, kendine iyi bak.![]()
@sokak sanati elenmesin...
Onu tanımazsın.. Aleyna'dan daha çok severim onu
Öyle de demedim, çarpıtma.
Sia çok çok kaliteli bir isim. Benim için kalan isimler arasında en sağlamı. Ama seçtiğin şarkıda arkada kalıyor.Kötü puan veren @Maskeli Fedai @vadikızı @Yiğitt ve @S.G.A.T. 'ı kınıyorum. Özellikle Melek ve Serhan seviyorum dediniz birde![]()
Kullandım çoğunu zaten. Sen Gidiyorsun'u sever misin?Hatta neden bu şarkıyı seçtin diye soracaktım. O kadar güzel şarkısı varken..
Ecünnü mü? 😡 😡 Kadın olduğundan değil de mod olduğundan ötürü sana şiddet içeren bir mesaj yazamıyorum. 😡 Çok sinirlendim. @XanTier bu evde kalmış pis Çiğdem, Kraliçemize laf ediyor. Tüm yetkilerini kullan ve banla. 😡
Kullandım çoğunu zaten. Sen Gidiyorsun'u sever misin?![]()
Zıbarmayacan diye 45 geçe başladık hainlik edemezsin ayoll
Moderatörlere ceza verme yetkim yok, olsa asla yaşatmam. Admin olup onun avatarını değiştirip ecünnüleri koyucam hep 😡 @Çiğdem-Ecünnü mü? 😡 😡 Kadın olduğundan değil de mod olduğundan ötürü sana şiddet içeren bir mesaj yazamıyorum. 😡 Çok sinirlendim. @XanTier bu evde kalmış pis Çiğdem, Kraliçemize laf ediyor. Tüm yetkilerini kullan ve banla. 😡
Onu tanımazsın.. Aleyna'dan daha çok severim onu![]()
Sizi rakip programlar mı gönderdi başımıza ayollEcünnü mü? 😡 😡 Kadın olduğundan değil de mod olduğundan ötürü sana şiddet içeren bir mesaj yazamıyorum. 😡 Çok sinirlendim. @XanTier bu evde kalmış pis Çiğdem, Kraliçemize laf ediyor. Tüm yetkilerini kullan ve banla. 😡
Bunu yeni mi anladın?
Daha karar veremedim onaB
Beş'ten sonra en sevdiğim şarkı... haftaya sakladın kesin seni çakal![]()
Zıbarmayacan diye 45 geçe başladık hainlik edemezsin ayoll![]()
![]()
![]()
Bunu yeni mi anladın?![]()