Ayıp ettin sana olan saygımdan ötürü tebrik ettim bir dost mahiyetindeSon adımda kendi çıkarın var mecbur atarsın ben de seni tebrik ederim
Ayıp ettin sana olan saygımdan ötürü tebrik ettim bir dost mahiyetindeSon adımda kendi çıkarın var mecbur atarsın ben de seni tebrik ederim
Hı hı evet ondan Pazar günü boş musunuzAyıp ettin sana olan saygımdan ötürü tebrik ettim bir dost mahiyetinde
Demiştin, teşekkürler 😳Yarışmaları tebrik etmiyoruz Yoksa @Çiğdem- i yatıp kalkıp tebrik etmek gerekir
Aynen senin başarın zaten muhteşem ona söylenecek söz yok Sesli güldüm demiştim sanırım
Ben hep müsaitim kimin evine geçiyoruzHı hı evet ondan Pazar günü boş musunuz
İş görüşmen vardır senin çocuğa umut vermeBen hep müsaitim kimin evine geçiyoruz
Aman bıktım görüşmelerden hayırdır asıl senin Kuran okutmaların cenaze törenlerin yok muİş görüşmen vardır senin çocuğa umut verme
Hahaha tarihi kapak tamam ayarlarızAman bıktım görüşmelerden hayırdır asıl senin Kuran okutmaların cenaze törenlerin yok mu
Aynen 11 ve 12. hafta reytingleri arasında 4 reyting fark var. Senin dışında benim reyting makinesi olduğumu çok az kişi görüyor. @Çiğdem-
Kullandım daha şimdi.Artık bu hafta kullanırsın oy.
tebrikler Sihirli hayatlar en son 10 alırken 4 e düştü
Gece yarısından sonra açmışsın haftaya ki tabloda olacak.
Oo süpermişGece yarısından sonra açmışsın haftaya ki tabloda olacak.
Ki birleşik olmalı. Sevgiler.Gece yarısından sonra açmışsın haftaya ki tabloda olacak.
Telefon öyle yazmış sevgiler.Ki birleşik olmalı. Sevgiler.
hayır yiğit benim hedef kitlemi forumdan kaçırdı ayrılanların hepsi benim kitlemden forumdan @gözlemci