Fakemi o 😱😱😱
Maggie'ye bunu nasıl yaptın?Sherlock dedim, TWD'yi de severim ama çok bozdu o
Yapar o yapar.
Çocuk bayıla bayıla , Twd izliyor daha geçen gün övüyordu @MasacRE- de bu satış ile @Billy Kane ayarına biraz yaklaştı vllaMaggie'ye bunu nasıl yaptın?
Sherlock dedim, TWD'yi de severim ama çok bozdu o
Yerli versionunda başrol olduğum için onu demek zorunda kaldım @mrt-06
Şampiyonu zaten belli de bu etkinliğin amacı ikincinin kim olacağıyla alakalı Gerçi geçen sene adını hatırlayamadığım bir ergen dizi vardı kanal adına sahip bir dizi, yani öyle bir dizinin finale çıkması prestijini düşürmüştü etkinliğin
Final sonrası:
Sende gülüyorsun yani.
Anket içinde anket yapıyorum “Yürüyen Ölüler FAV10” mu “The Walking Dead” mı sizce?The Walking Dead
Twd e kullanırsan Yürüyen Ölüler derim @Harunnn60Anket içinde anket yapıyorum “Yürüyen Ölüler FAV10” mu “The Walking Dead” mı sizce?
The Walking Dead tabii ki.Anket içinde anket yapıyorum “Yürüyen Ölüler FAV10” mu “The Walking Dead” mı sizce?
Ben çoktan TWD dedim zaten.
Sende zevksizmişsin demek ki.The Walking Dead tabii ki.
Bunu bana Enes Batur izleyen biri söylüyorBen çoktan TWD dedim zaten.
Sende zevksizmişsin demek ki.
Aaa seni kullanmadı sanıyordum cnm Öne geçme planlarımız gitti @Harunnn60Ben çoktan TWD dedim zaten.
Sende zevksizmişsin demek ki.
Sosyal analiz yapmak, gençlerimizin durumunu incelemek için tamamen deneysel maksatlı bakıyorum o oğlana.Bunu bana Enes Batur izleyen biri söylüyor
Maalesef inanmadımSosyal analiz yapmak, gençlerimizin durumunu incelemek için tamamen deneysel maksatlı bakıyorum o oğlana.
Şu sıralar vaktim yok Temmuz 2018 demiştimMaalesef inanmadım
Senin dizin ne zaman başlayacaktı?
Anladım. Öbür dizin pek sarmadı beklemedeyim o zaman.Şu sıralar vaktim yok Temmuz 2018 demiştim
Maggie'ye bunu nasıl yaptın?
Yapar o yapar.
Çocuk bayıla bayıla , Twd izliyor daha geçen gün övüyordu @MasacRE- de bu satış ile @Billy Kane ayarına biraz yaklaştı vlla
GoT'a verdin mi sen oyunu, rehavete kapılıp oy vermemezlik yapma sakın, bütün GoT antileri Shameless'e çalışıyor çünküŞampiyonu zaten belli de bu etkinliğin amacı ikincinin kim olacağıyla alakalı Gerçi geçen sene adını hatırlayamadığım bir ergen dizi vardı kanal adına sahip bir dizi, yani öyle bir dizinin finale çıkması prestijini düşürmüştü etkinliğin
Final sonrası: