Hazem
Favori Üye
Mesajın böyle daha şık oldu.Benim gibi bir başyapıt dururken diğer şıkka oy verenleri kınıyorum.
Foruma da uyarlanan efsane dizi yürüyen ölüler dedim
Mesajın böyle daha şık oldu.
Ayıp.
Katılıyorum, teşekkürler Watson.
Olası Sherlock'un daha çeyrek finalde TWD'e elenişi forumun prestiji açısından hiç iyi olmayacak. Umarım böyle bir şey yaşanmaz. Millete ergen forum diye tanıtacaksınız bizi.
Oylama bitince sizSherlock gibi bir dizi TWD "gibi" bir diziye elenirse büyük ayıp olur Sherlock'a. Aralarında büyük kalite farkı var, TWD nin çeyrek finalde ne işi var yahu yok Akasya Durağı.
Daha geçen gün övüyordu izlediği bölümü 😱😱😱 @Harunnn60Sherlock dedim, TWD'yi de severim ama çok bozdu o
@MasacRE- ye bir ayar şart.Daha geçen gün övüyordu izlediği bölümü 😱😱😱 @Harunnn60
@MasacRE- nin yoluna gitmemek için Twd demen lazım @mrt-06
Twd şampiyon olmalı , sen ne diyorsun be pos bıyık @Harunnn60Sherlock gibi bir dizi TWD "gibi" bir diziye elenirse büyük ayıp olur Sherlock'a. Aralarında büyük kalite farkı var, TWD nin çeyrek finalde ne işi var yahu yok Akasya Durağı.
Yine karalama kampanyası başladı fark ettin mi.Twd şampiyon olmalı , sen ne diyorsun be pos bıyık @Harunnn60
Oylama bitince siz
Twd şampiyon olmalı , sen ne diyorsun be pos bıyık @Harunnn60
Aaa demek Kazanırsanız. @xemrexxx oynatacaksınız @mrt-06 @Harunnn60Şampiyonu zaten belli de bu etkinliğin amacı ikincinin kim olacağıyla alakalı Gerçi geçen sene adını hatırlayamadığım bir ergen dizi vardı kanal adına sahip bir dizi, yani öyle bir dizinin finale çıkması prestijini düşürmüştü etkinliğin
Final sonrası:
Sende gülüyorsun yani.