Komedi yönü zayıftı son sahneyi nasıl bitirdiler haluk meltemin kapısını çaldı kapının arkasında 3 tane kadın bekliyor ellerinde siprey sopalar haluğu halletmek içinÇok sıkıcıydı yarısını izledim sonlarına bakmadım.![]()
Kaldırıldı mı yani.Yetmedi reytingler Kanal D'ye.Pazar keyfimiz vardı yılların klişe dizisi olsa da yokluğunu hissettim valla.
![]()
Yetmedi reytingler Kanal D'ye.Pazar keyfimiz vardı yılların klişe dizisi olsa da yokluğunu hissettim valla.
![]()
Pazar günleri PT2'de olacağı konuşuluyor.Yetmedi reytingler Kanal D'ye.Pazar keyfimiz vardı yılların klişe dizisi olsa da yokluğunu hissettim valla.
![]()
Kaldırıldı mı yani.![]()
Pazar günleri PT2'de olacağı konuşuluyor.![]()
Çocuklar duymasının finali boşanmayla sona erecek Pazar saat 22 salı saat 20 de olabilir iki hafta sonra
Ağzını hayrı aç.Çocuklar duymasının finali boşanmayla sona erecek Pazar saat 22 salı saat 20 de olabilir iki hafta sonra
Ağzını hayrı aç.![]()
Daha geri dönemezler en azındanÇocuklar duymasının finali boşanmayla sona erecek Pazar saat 22 salı saat 20 de olabilir iki hafta sonra
Birol güvene belli olmaz diye kanal d senaryoya müdahale olabilirDaha geri dönemezler en azından![]()
küçük ağadada öyle bir sahne olmuştu sinem boşanmıştı AlidenAlakayı çözemedim![]()
Çok kötü bir fragman , İlk sezonun dan beridir canlı izleyen birisi olarak ,Çocuklar Duymasını ilk defa bu havada gördüm , yakışmayan bir dram müziği , dram olaylar eğer diğer bölüm buna devam ederseler yayından kalkmasını beklemem