Bu konudan sonra ban gelmiştir muhtemelen.konuyu uplatmak gibi olmasın ama bu nasıl konu
hahahahha ayy cidden bune böyle kırıze girdim sabah sabah
yönetici olur olmaz kendi piş işlerine kullanıyor yetkisini 😱😱😱 çaylak olmalı @xemrexxxsiliyorum konuyu
ban falan gelmenişti dark.Bu konudan sonra ban gelmiştir muhtemelen.
Konuyu silmek unutulmuş.
Sahi he bi ara bayağı kilitleniyordu konularım sonradan dizi editörlüğüm öyle yükselişe geçti ki
Eski üyelerin benim mod olmamı garip karşılamaları baya normal hem de bayaaa @xemrexxx @XanTier @OzaN @RüzgarGülü @destere @Billy Kane@S.G.A.T. cigim. Daha yeni moderatör oldun .Bu konun gibi konularla olduysan eğer sırrını herkese açıklasan diyorum.
Valla yok kiskanmadim. Ayrıca ben mod olmak istemem öyle bir niyetim de yok. Yorumlarım falan hep düzensiz.Eski üyelerin benim mod olmamı garip karşılamaları baya normal hem de bayaaa @xemrexxx @XanTier @OzaN @RüzgarGülü @destere @Billy Kane
ben de dedim ki sana? Beni sevdiğini biliyorum zaten 🙄 Orada eski halime gönderme vardı.Valla yok kiskanmadim. Ayrıca ben mod olmak istemem öyle bir niyetim de yok. Yorumlarım falan hep düzensiz.
Ay valla şok oldum. Halbuki en çok sana sevinmistim mod olmana. Hadsiz.
senin anti vadi konularını da hatırlıyoruz Emre'cim
Cok şükür vadi lobisini cökerttim konularimlasenin anti vadi konularını da hatırlıyoruz Emre'cim
Çökerttin eyvallah da sen de çöktün :5 yılını aldı laCok şükür vadi lobisini cökerttim konularimla