DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,156
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Umuttan ziyade kafasını karıştırmaya çalışıyorum.Sendeki bu umut kimsede yok.![]()
Umuttan ziyade kafasını karıştırmaya çalışıyorum.Sendeki bu umut kimsede yok.![]()
Ben yapçam seniUmuttan ziyade kafasını karıştırmaya çalışıyorum.Boşluğuna denk gelirse yanlışlıkla mod olabilirim.
![]()
Dün emekli, bugün süper mod, yarın da admin olurum. Sonra yalvarışlarını duyarım ama?Bu süper mod halinle mi?![]()
En sevdiğim üyenin sen olduğunu daha önceden söylemiş miydim?Dün emekli, bugün süper mod, yarın da admin olurum. Sonra yalvarışlarını duyarım ama?![]()
Yerim seni.En sevdiğim üyenin sen olduğunu daha önceden söylemiş miydim?![]()
![]()
Programımızın üçüncü yılına özel bölümüne özel sohbeti ve bilinmeyenleriyle @mrt-06 konuk olacak. Çarşamba yayındayız.
@Çiğdem- @Thequeer @Aserat @MayısKralı @S.G.A.T. @MasacRE- @xBUGRAx @Harunnn60 @denizz19 @vadikızı @Tolstoyevski @Ahmed @XanTier @Billy Kane @sokak sanati @Forumdash @Shamkhal @mesmeso61 @Sherlock @xemrexxx@batuhankaralar @dreamy @HachiKo @gözlemci @ozmoturk @tolgab @turkuazz @DarkLegenD @Seviyor sevmiyor
Hayırlı olsun 3 yıl beklemeye değdi konuğu görünceBomba açıklamalarımla sizlerleyim.![]()